Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Emotion avataan Palokassa 24.11.

Osuuskauppa Keskimaa

Emotion avataan Palokassa 24.11.

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2011 klo 09:43
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk avaa torstaina 24.11.2011 Palokkaan kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliikkeen Emotionin.

 

Emotion avataan Palokkaan, Prisman yhteyteen. Noin 350 neliömetrin myymälä sijoittuu kauppakeskuksen kaupungin puoleisen sisäänkäynnin tuntumaan, Alkon viereen. 

 

Palokankeskuksen kokonaisvaltainen kehittäminen on antanut Keskimaalle mahdollisuuden monipuolistaa käyttötavarakaupan tarjontaa asiakasomistajille.

– Käyttötavarakauppa on yksi keskeinen kehittämiskohteemme. Emotion-erikoisliikkeen myötä tämä mahdollistuu uudella tavalla kauneuden alan tuotteissa. Emotion tuo Sokoksen parhaat palat pienemmässä koossa asiakkaiden ulottuville Jyväskylän ydinkeskustan ulkopuolella, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen toteaa.

– Emotion täydentää hyvin Palokankeskuksen kokonaisuutta, jossa on Prisman lisäksi vahvasti edustettuna suositut pukeutumiskaupan ketjut KappAhl, Lindex ja Seppälä. Kyseiset palvelut kiinnostavat etenkin naisasiakkaita, joita myös Emotion lupaa hemmotella, hän jatkaa.

 

Emotion tarjoaa arjen luksusta, yhdistäen kauneutta, hemmottelua ja hyvää oloa.

– Pienessä myymälässä jokainen asiakas saa henkilökohtaista, yksilöllistä palvelua myyjiltä, joilla on erittäin hyvä tuotetuntemus. Ylellinen ja viihtyisä ostoympäristö on tärkeä osa kokonaisuutta, myymäläpäällikkö Anu Tarvainen tiivistää.

Emotionin valikoimiin kuuluvat kosmetiikan huippumerkit, päivittäiskosmetiikka, tuoksut, terveystuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä naisten alusasut ja sukat. Palvelukokonaisuutta täydentävät kynsistudio ja kampaamo.

– Palveluumme sisältyvät myös erilaiset tapahtumat, kampanjat, tuote-esittelyt, asiakasomistajille suunnatut kuukausittain vaihtuvat tuote-edut sekä henkilökohtaiseen opastukseen perustuvat kauneustunnit, Anu Tarvainen linjaa. 

 

Emotion työllistää yhteensä 8 työntekijää. Heistä osa siirtyy Emotioniin Keskimaan sisältä muista toimipaikoista. Uusia keskimaalaisia joukossa on 5.

 

Kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa sijaitsevia S-ryhmän Emotion-erikoisliikkeitä on tällä hetkellä koko maassa yhteensä 28. Palokan Emotion on ketjun 6. tänä vuonna avattava myymälä.

– Palokankeskuksessa testaamme uuden liikeidean vetovoimaisuutta Keski-Suomessa. Emotion-ketjun mahdollisesta laajenemisesta tehdään päätökset myöhemmin tästä ensimmäisestä myymälästä saatavien kokemusten perusteella, Raija Rantanen kertoo.

 

Tervetuloa Emotionin avajaisiin torstaina 24.11.2011 kello 10.00.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Raija Rantanen, 050 539 9383

myymäläpäällikkö Anu Tarvainen, 040 724 3351

 

Tulevia tiedotteita:

Palokan Prisman laajennus valmis, ma 28.11.

                                                                                                            

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 109 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs