Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Elektroniikan Tukkukauppiaat ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu myyntijohtaja Markus Nummisalo Samsungilta

Elektroniikan Tukkukauppiaat ry

Elektroniikan Tukkukauppiaat ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu myyntijohtaja Markus Nummisalo Samsungilta

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2015 klo 09:21
Julkaisija: Elektroniikan Tukkukauppiaat ry

Joulukuussa 90-vuotta täyttäneen Elektroniikan Tukkukauppiaat ry:n jäsenyritykset tuovat viimeisimmän tekniikan kotitalouksien ulottuville. Tuotevalikoimat ulottuvat kodinkoneista hyvinvointituotteisiin ja viihde-elektroniikasta aina uusimpaan informaatiotekniikkaan saakka.

Elektroniikan Tukkukauppiaat ry. on 90-vuotisen historiansa aikana ollut edistämässä monia huikeita murroksia. Niitä ovat esimerkiksi yleisradiotoiminnan aloittaminen vuonna 1926, television ja väritelevision ensi askeleet sekä matkapuhelinten tulo.

– Vieläkin suuremmat uudistukset ovat jo käynnissä, ja meidän tehtävämme on omalta osaltamme edistää niiden saamista suomalaiskotien hyödyksi ja viihteeksi, toteaa ETK ry:n uusi puheenjohtaja Markus Nummisalo Samsung Electronics Nordic Ab:sta.   

Oman ja läheisten hyvinvoinnin seuraaminen on muuttumassa erittäin helpoksi, ja näitä mahdollisuuksia halutaan myös hyödyntää. Keinotodellisuus levittäytyy nopeasti sekä viihteeseen että tietotekniikan työkaluihin. Samalla vanhat toimintatavat väistyvät pilvipalvelujen, esineiden internetin ja itseään ajavien autojen tieltä.

Edistykselliset kodinkoneet helpottavat nekin elämäämme eri tavoin. Kylmälaitteiden monilämpötilaominaisuudet parantavat elintarvikkeiden säilyvyyttä ja vähentävät ruokahävikkiä, tyhjiöpakkaaminen, sous vide ja höyryuunit auttavat valmistamaan herkullisia aterioita pienellä vaivalla ja robotti-imurit pitävät kodin siistinä. 

Hallittu muutos ja positiivinen kehitys pitävät mielen vireänä ja aistit valppaina. Niinpä myös kunnioitettavaan ikään varttunut ETK ry. paneutuu tehtäviinsä samalla innolla ja tuoreudella kuin 90 vuotta sitten.

Keskitämme tiedottamisen uudistuneelle Gotech-sivustolle, mutta palvelemme mediaa myös säännöllisillä uutiskirjeillä. Lisäksi rohkaisemme toimittajia ottamaan yhteyttä suoraan kodinkone-, elektroniikka- ja kuvantamisjaostojen asiantuntevien puheenjohtajiin.

Myös joulukuussa valittu hallitus, puheenjohtaja Markus Nummisalo sekä allekirjoittanut vastaavat mielellään toimittajien kysymyksiin. 

 

Yhteistyöterveisin

Taina Luukkainen
Toimitusjohtaja, ETK ry
Gsm: 0400 597 492
E-mail: taina.luukkainen(a)etkry.com

Elektroniikan Tukkukauppiaat ETK ry on kodintekniikka-alan kaupan elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Vuonna 1925 perustetun järjestön jäsenyritykset harjoittavat kulutuselektroniikkatuotteiden ja kodinkoneiden valmistusta, maahantuontia ja/tai tukkukauppaa. ETK ry tilastoi, tiedottaa, osallistuu tutkimuksiin ja koulutustoimintaan sekä kansalliseen ja kansainväliseen yhdistysten väliseen yhteistyöhön kodintekniikka-alaa ja kauppaa koskevissa asioissa. www.gotech.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs