Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ductorilla on menestysresepti Saksan biokaasumarkkinoille

Ductor Oy

Ductorilla on menestysresepti Saksan biokaasumarkkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 08:15
Julkaisija: Ductor Oy

Ductor on mullistamassa innovaatiollaan biokaasumarkkinat Saksassa. Yhtiö on solminut lyhyen ajan sisällä kolmannen Ductor® Add-Onlaitoksen toimitussopimuksen Ala-Saksin osavaltiossa sijaitsevan BGA Leemhuis GmbH & Co. KG:n kanssa. Ductor Oy:n patentoiman typenpoistoteknologian ansiosta asiakkaalla on mahdollisuus ottaa käyttöön runsaat ja toistaiseksi hyödyntämättömät typpipitoiset syöttöaineet, kuten siipikarjan lanta, biokaasun tuottamiseen.  Luoteis-Saksa on merkittävä siipikarjan tuotantoalue Saksassa.

Ductor® Add-On on teknologia, joka ratkaisee biokaasun tuottajan typpiongelman. Typpipitoiset syöttöaineet, kuten siipikarjan lanta, haittaavat biokaasun muodostumista. Ductorin teknologia erottuu kilpailijoista kustannustehokkuudessa sekä sillä, että typpi poistetaan biologisesti jo ennen biokaasureaktoria. Lisäksi syöttöaineesta saadaan eroon ja kiertoon arvokkaita ravintoaineita. Saksassa tämän teknologian arvo on merkittävä, sillä nyt kallis maissi voidaan korvata edullisella siipikarjan lannalla. Tämä syötteen vaihto voi tuoda biokaasun tuottajalle jopa 80 %:n kustannussäästöt.  

Ductor® Add-On–laitos voidaan rakentaa osaksi biokaasulaitosta. Teknologia soveltuu hyvin n. 500 kW sähköä tuottaviin biokaasulaitoksiin, jotka käyttävät runsaat 10 000 tonnia syötettä vuodessa. Teknologiaa voidaan myös hyödyntää muissa kokoluokissa.  

Ductorin innovaatiolla on valtavat globaalit markkinat. Saksan markkina on lyhyellä aikavälillä houkuttelevin uusiutuvaa energiaa tukevan lainsäädännön johdosta.  

Lisätiedot: 
Tj. Ari Ketola
Puh. + 358 40 900 1441 
Sähköposti: ari.ketola@ductor.com

Ductor Oy www.ductor.com
Viikinkaari 4Puh. 010 320 6560
00790 Helsinkiinfo@ductor.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs