Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Buffalo esittelee uudet ohuet ja tilavat MiniStationit

Buffalo Technology

Buffalo esittelee uudet ohuet ja tilavat MiniStationit

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2013 klo 10:30
Julkaisija: Buffalo Technology

Lontoo, 13. kesäkuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee uuden ohuet, tehokkaat ja edulliset MiniStation-kovalevyt.

Uudet MiniStation-mallit ovat saatavilla 500 GB:n, 1 TB:n ja 2 TB:n kokoluokissa. 500 GB:n version kovalevy on vain 7 millimetrin paksuinen. Koko laitteen paksuus on ainoastaan 11,5 miillimetriä ja paino 165 grammaa.

USB 3.0 -levyt pystyvät 5 GB/s tiedonsiirtonopeuteen, mikä tarkoittaa tuhannen valokuvan siirtoa 9 sekunnissa. Se on jopa neljä kertaa nopeammin kuin vanhalla USB 2.0 -yhteydellä. Uudet MiniStationit käyttävät Buffalo Tools TurboPC EX -ohjelmistoa, joka nopeuttaa tiedonsiirtoa.

– Ohuiden, helposti mukana kulkevien ja suorituskykyisten kiintolevyjen kysyntä kasvaa koko ajan. Buffalon uudet MiniStationit tarjoavat korkeat tiedonsiirtonopeudet tyylikkäässä ja kevyessä paketissa, kertoo Buffalon Pohjoismaiden myyntipäällikkö Paul Hudson.

MiniStation-mallisto tukee kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten Windows 8, 7, Vista ja XP ja Mac OS X 10.6 tai uudempi. 

Suositushinnat (sis. ALV):

HD-PCT500U3/B-EU (musta) 69 euroa

HD-PCT500U3/W-EU (valkoinen) 69 euroa

HD-PCT500U3/B-EU (musta) 69 euroa

HD-PCT500U3/W-EU (valkoinen) 69

HD-PCT1TU3/B-EU (musta) 99 euroa

HD-PCT1TU3/W-EU 99 euroa

HD-PCT2.0U3GB-EU (musta) 209 euroa

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

 

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

 

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,

Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja:

www.buffalotech.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs