Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Bruce Oreck Yritysfoorumi Mikkelin pääpuhujaksi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Bruce Oreck Yritysfoorumi Mikkelin pääpuhujaksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yritysfoorumi Mikkeli tarjoaa yrittäjille lähtölaukauksen menestykseen. Tapahtuman puhujiksi on kiinnitetty kasvuyrittäjyyden huippuasiantuntijoita, jotka tarjoilevat tuoreita näkemyksiä liiketoiminnan kehitykselle. Päivän käynnistää Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläänä toiminut Bruce Oreck, joka on tullut tunnetuksi Suomen kilpailukykyä koskevista näyttävistä kannanotoistaan.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Yritysfoorumi Mikkeli on sysäys kasvuyrittäjyyteen. Tarkoituksena on luoda yrityksille konkreettisia edellytyksiä kehittymiseen ja markkinoiden laajentamiseen huippuasiantuntijoiden avulla.

”Tilanteen tiedämme. Tarvitsemme hieman asennemuutosta ja paljon yhteisiä käytännön toimia, jotta Mikkeli lähtee liikkeelle. Markkinat ovat rajattomat kunhan teemme oikeita asioita yhdessä”, toteaa järjestäjä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtaja Kari Paukkeri.

Kaksiosainen tilaisuus alkaa seminaarilla ja jatkuu sparraustyöpajoilla. Seminaarin pääpuhujaksi on kiinnitetty Bruce Oreck, joka esittää näkemyksiään siitä, mitä kansainvälistyminen edellyttää yrityksiltä.

”Unohdetaan hetkeksi vaatimattomuus, kääritään hihat ja yksinkertaisesti tehdään asioita paremmin”, Paukkeri luettelee.

Tapahtuman kautta Mikkelin kaupunki haluaa myös kerätä eväitä elinkeinopoliittiseen työhön ja lisätä vuorovaikutusta kaupungin ja yrittäjien välille.         

”Mikkelin elinvoiman keskeisiä elementtejä ovat yritykset ja työpaikat, ja siksi kaupunki toimintaympäristönä haluaa tukea elinkeinoelämän kasvua. Yritysfoorumi on väylä, jolla halutaan lisätä kaupungin ja yritysten välistä vuoropuhelua”, kertoo Mikkelin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seija Kuikka.

Bruce Oreckin lisäksi seminaarin puhujina kuullaan valtakunnan johtavaa markkinointiasiantuntijaa Anne Korkiakoskea ja henkilöstöhyvinvoinnin ja –tuottavuuden huippuosaajaa Marko Kestiä. Tilaisuuden avaa Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen.

Yritysfoorumi Mikkeli järjestetään Mikaelissa 28. huhtikuuta. Tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa yritysfoorumimikkeli.fi.

 

Lisätietoja:

 

www.yritysfoorumimikkeli.fi

Kari Paukkeri, toimitusjohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0400 897 014, kari.paukkeri@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs