Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Asiakasomistajat päättävät Hämeenmaan vuoden 2014 sponsorointipotin jaosta

Osuuskauppa Hämeenmaa

Asiakasomistajat päättävät Hämeenmaan vuoden 2014 sponsorointipotin jaosta

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2013 klo 12:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa sponsoroi ja tukee alueellaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä monenlaisia urheilu-, kulttuuri- sekä yhteiskuntavastuutoimijoita. Nyt yhteistyöhön otetaan mukaan uusi tekijä: Hämeenmaan asiakasomistajat pääsevät vaikuttamaan sponsorointipotin jakautumiseen ja kannustamaan omia suosikkejaan Hämeenmaan verkkosivuilla. Jaossa on 100 000 € vuodelle 2014.

− Kannustajat-ohjelmamme perusidea on yksinkertainen. Kaikki alueella toimivat urheiluseurat, kulttuuritoimijat ja yhteiskunnalliset järjestöt voivat hakea mukaan Kannustajiin lokakuun 2013 loppuun mennessä. Raati valitsee hakijoista noin 20 yhteisöä mukaan ohjelmaan, kertoo asiakkuuspäällikkö Henri Häikiö Hämeenmaalta. 

− Kannustajat-ohjelman avulla, leikkimielisesti sanoen, heitämme pallon asiakasomistajillemme. Kukin jäsen voi käydä vuoden 2014 tammi-lokakuun aikana kannustamassa, siis antamassa äänensä, yhdelle ohjelmassa mukana olevalle toimijalle Omalla S-kanavalla. Äänestysajan päätyttyä jaamme yhteensä 100 000 €:n potin, toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa, Henri Häikiö kertoo.

Kannustajat-konseptin tarkoitus on lisätä asiakasomistajien vaikutusmahdollisuuksia. Se on nimensä mukaisesti suunniteltu toisten tsemppaamiseen ja myönteisen ilmapiirin kasvattamiseen. – Mukaan valitaan niin isoja kuin pieniäkin toimijoita, monipuolisesti eri yhteiskunnan alueilta. Painopisteemme on lasten ja nuorten liikunnallisissa harrastuksissa, joiden tukemista pidämme erityisen tärkeänä, Henri Häikiö jatkaa.

Jokaisella kannustamisella on väliä. – Yksikin ääni merkitsee tuloja toimijalle, siksi tämä on mielestäni hieno systeemi. Tasapuolisuuden vuoksi olemme kuitenkin rajanneet potin jaon siten, että yhden toimijan saama enimmäistukimäärä ei ylitä 20 %:a, hän lisää.

Jaettavan 100 000 €:n lisäksi Hämeenmaa jatkaa sponsorointiyhteistyötään tiettyjen vakiintuneiden kumppaniensa kanssa. Kannustajat-ohjelma ei myöskään vaikuta mukana oloon tapahtumissa.

 

Hakuaika Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmaan: 1.9.-31.10.2013

Lisätietoja ohjelmasta ja ohjeet hakemuksen jättämiseen: hameenmaa.fi

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuuspäällikkö Henri Häikiö, puh. 050 359 6789

Hämeenmaa – yli 143 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs