Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Arrow Electronics ja Indiegogo avaavat suomalaisille start-upeille uusia rahoitusmahdollisuuksia

Arrow ECS Finland

Arrow Electronics ja Indiegogo avaavat suomalaisille start-upeille uusia rahoitusmahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 07:30
Julkaisija: Arrow ECS Finland

Arrow Electronics (NYSE: ARW) ja innovaatioiden joukkorahoitusalusta Indiegogo tarjoavat yhteistyössä uuden konseptin, joka mahdollistaa uusien teknologioiden pääsyn markkinoille. Konseptin myötä myös suomalaisille teknologia-alan yrityksille tarjoutuu tilaisuus hakea Arrow’n sertifiointia innovaatiolleen ja sen myötä kilpailla lisärahoituksesta. Jaossa on yli miljoona dollaria 20–50 hankkeelle seuraavan reilun vuoden aikana.

Haussa on erityisesti innovaatioita, joilla luodaan kokonaan uutta liiketoimintaa tai kehitetään olemassa olevaa ratkaisua paremmaksi hyödyntämällä esineiden internetiä (Internet of Things, IoT, teollinen internet).

”Toivomme näkevämme useita suomalaisia innovaatioita hakijoiden joukossa. Kannustamme teknologia-alan yrityksiä ja start-upeja hakemaan sertifiointia ja kisaamaan lisärahoituksesta”, Jouni Teliö Arrow Finlandista sanoo.

Suomalaisista teknologiayrityksistä Indiegogon joukkorahoitusalustaa ovat aiemmin hyödyntäneet esimerkiksi Haltian uudella Snowfox-paikannuspuhelimellaan sekä The Button Corporation bttn-älynapillaan.

Arrow-sertifiointi vie hanketta kohti markkinoita

Arrow certifiedKun hanke täyttää tietyt kriteerit, se saa Arrow’n sertifioinnin ja on mukana, kun lisärahoituksen saavat hankkeet valitaan. Arrow Certified -sertifikaatti itsessään on arvokas laatuleima ja tuo mukanaan lukuisia etuja tuotekehitykseen ja innovaation saattamiseen markkinoille. Sertifiointi myös kertoo rahoittajille, että hanke täyttää vaatimukset ja on valmis tuotantoon.

”Insinöörimme auttavat tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Tutkimme valituissa ratkaisuissa käytetyt komponentit ja valmistettavuuden sekä analysoimme mahdollisuudet markkinoilla. Varmistamme, että ratkaisu hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla markkinoiden parhaita teknologioita”, Teliö kertoo.

Sertifioinnin myötä yritykselle avautuu jopa 50 000 dollarin arvosta etuja, kuten rahaa prototyypin valmistamiseen tarvittaviin materiaaleihin, pääsy Arrow.comin ja Silicon Expertin prototyyppien rakentamista tukeviin tietokantoihin, oikeus käyttää Arrow Testdrive™ -ohjelmaa sekä Arrow’n tukea markkinointiin ja myyntiin.

Indiegogo-joukkorahoitusalustasta löytyvistä teknologiahankkeista Arrow Certified -sertifioinnin ovat jo saaneet muun muassa SLICK stabilizer sekä Noria.

Erityisen poikkeukselliset Arrow-sertifioidut innovaatiot voivat edetä Arrow Innovator -hankkeeksi, mikä mahdollistaa vielä suuremman tuen innovaatiolle ja sen saattamiseen markkinoille. 

Lisätietoa

Jouni Teliö, Arrow Finland Oy, p. 040 731 6783, JTelio@arroweurope.com

Lisätietoa ja hakeminen

https://www.arrow.com/en/indiegogo

http://www.businesswire.com/news/home/20160825005647/en/

Rahoituksen säännöt ja ehdot

https://www.arrow.com/indiegogo/terms-and-conditions

--------------------------------------------------------------- 

Arrow Electronics 

http://www.arrow.com

Arrow ECS Finland

http://www.arrowecs.fi

IoT - Internet of Things on mahdollisuus

http://iotfinland.fi

 

Liitetiedostot

Arrow ECS (Enterprise Computing Solutions) on IT:n asiantuntijatalo ja yksi maailman suurimmista IT-alan tukkureista. Konsernillamme on yli 75 valmistajan edustukset sekä runsaat 18 000 jälleenmyyjäkumppania. Arrow ECS on New Yorkin pörssissä listatun Arrow Electronics (NYSE: ARW) -konsernin liiketoimintayksikkö. Arrow-konsernilla on yli 460 toimipaikkaa 85 maassa ja yhteensä yli 18 500 työntekijää. Liikevaihto oli 23,3 miljardia vuonna 2015. Arrow sijoittuu Fortune 500 -listalla sijalle 119.

Arrow ECS Finland Oy:n toimipaikka on Leppävaarassa Espoossa. Työntekijöitä on 60.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs