Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Apple Pay nyt miljoonien brittiläisten Visa-kortinhaltijoiden saatavilla - Suomessa kymmeniä tuhansia käyttöpaikkoja.

Pilgrim Oy

Apple Pay nyt miljoonien brittiläisten Visa-kortinhaltijoiden saatavilla - Suomessa kymmeniä tuhansia käyttöpaikkoja.

Tiedote.
Julkaistu: 16.07.2015 klo 13:46
Julkaisija: Pilgrim Oy

Iso-Britanniassa lanseerattu Apple Pay antaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä lähimaksuja iPhonella tai Apple Watchilla.

 

  • Visa Europen toukokuussa tekemän tutkimuksen mukaan mobiilimaksamiselle on suuri kysyntä kuluttajien keskuudessa. Kysyntää on etenkin iOS -käyttäjien puolella, joista 60% haluaa maksaa tavaroista ja palveluista matkapuhelimella.
  • Apple Pay -sovellusta voi käyttää kaikkialla missä  hyväksytään Visa-lähimaksuja. Apple Paytä voi käyttää Iso-Britanniassa sadoissa tuhansissa kohteissa, Euroopassa n.  2,6 miljoonassa kohteessa ja Suomessa kymmenissä tuhansissa käyttöpaikoissa.
  • Turvallisuus ja yksityisyys ovat Visa-tuotteiden keskiössä. Kun Visan pankki- tai luottokortti lisätään Apple Payhin, maksukortin tiedot eivät tallennu puhelimeen eivätkä Applelle, vaan käyttäjille luodaan salattu laitekohtainen tilinumero.
  • Apple Payn käyttöönotto on helppoa. Visa -kortinhaltijat voivat valita siinä käytettäväksi joko iTunes-tiliin liittämänsä kortin tai he voivat lisätä haluamansa toisen Visa-kortin. Tehdessään ostoksia kortinhaltijat tuovat iPhonen lähimaksupäätteelle ja koskettavat sormellaan mobiilaitteen Touch ID:tä, jolloin kortinhaltija tunnistetaan sormenjäljen avulla.
  • Apple Pay toimii tällä hetkellä iPhone 6 ja  iPhone 6 plus-puhelimissa sekä kaikissa Apple Watch-malleissa.
  • Apple Payssa on myös mobiili etämaksuominaisuus. Mobiilisovelluksella tehtävissä etämaksuissa Apple Pay toimii lisäksi  iPad Air 2 ja iPad mini 3 -laitteissa.

 

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote kokonaisuudessaan liitteenä.

 

Olli Ollila
Lehdistötiedustelut
Pilgrim Oy
Tel: 040 5897754
olli.ollila@pilgrim.fi

Visa Europe
Tel: 040 514 1424
tukonenv@visa.com

kotisivu: www.visa.fi
Twitter: @VisaEuropeNews

 

 

 

Liitetiedostot

Visa Europe
Visa Europe on maksuteknologiayhtiö, jonka omistavat eurooppalaiset pankit ja maksupalveluyhtiöt 37 maassa. Visa Europe on maksamisen teknisen kehityksen keskiössä tarjoten asiakkailleen palveluita, joilla miljoonat eurooppalaiset kuluttajat, yritykset ja julkishallinnon toimijat voivat tehdä elektronisia maksusuorituksia. Sen omistajat vastaavat korttien liikkeellelaskemisesta ja käyttöpaikkaverkon kehittämisestä sekä päättävät kortinhaltijoiden ja kaupan toimijoiden maksamista palkkioista.

Visa Europe on Euroopan suurin maksutapahtumien välittäjä, se prosessoi yhteensä yli 16 miljardia tapahtumaa vuosittain – huippuhetkinä jopa 1 627 maksutapahtumaa sekunnissa. Euroopassa on yli 500 miljoonaa Visa-korttia. Jokaisesta Euroopassa kulutetusta 6 eurosta 1 euro on maksettu Visa-kortilla. Visa -korttien kokonaiskäyttövolyymi on yli 2 biljoonaa euroa, josta korttimaksujen määrä oli yhteensä 1,5 biljoonaa euroa.

Vuodesta 2004 lähtien Visa Europe on toiminut itsenäisenä, Visa Inc:stä riippumattomana yrityksenä. Yhtiö on rekisteröity Isossa Britanniassa ja sillä on eksklusiivinen, peruuttamaton ja ikuinen Visa – tuotemerkin käyttöoikeus Euroopassa. Yhtiöt toimivat yhteistyössä tarjoten mailmanlaajuisia Visa - maksupalveluja yli 200 maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs