Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Anders Lilius Restelin hallitukseen

Restel Oy

Anders Lilius Restelin hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Restel Oy

Tradeka-Yhtiöt Oy on päättänyt vahvistaa Restelin hallitusta nimittämällä Anders Liliuksen Restelin hallitukseen. Lilius on aikaisemmin työskennellyt mm. varatoimitusjohtajana ja maajohtajana Scandic-konsernissa sekä markkinointijohtajana Sokos-Hotellit-ketjussa.

Aikaisemmin kerrotun mukaisesti Liliuksen lisäksi Restelin hallitukseen on nimitetty Suomen Lähikaupan toimitusjohtaja Ralf Holmlund.

Lisätiedot: Restel Oy:n hallituksen puheenjohtaja Perttu Puro 09-733 5001.

 

Restel OyYli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 240. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä yli 60 liikepaikalla toimiva liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari -ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 Suomen markkinoille saapunut Burger King® -ketju. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs