Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Älypuhelimilla ostaminen viisinkertaistui kahdessa vuodessa

Lippupiste Oy

Älypuhelimilla ostaminen viisinkertaistui kahdessa vuodessa

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2014 klo 13:27
Julkaisija: Lippupiste Oy

Älypuhelimilla asioiminen verkkokaupassa kasvoi huomattavasti vuoden 2013 aikana. Trendi heijastuu myös verkkokauppasovellusten saatavuuden lisääntymiseen.

Netsin teettämän tutkimuksen mukaan*) 45 % internetiä käyttävistä suomalaisista tekee verkossa ostoksia. Vähiten tyytyväisiä suomalaiset ovat verkosta lataamiinsa ohjelmistoihin (69/100) ja eniten tyytyväisiä ostamiinsa teatteri- ja konserttilippuihin (91/100). Vuonna 2013 myös älypuhelimien käyttö tuli verkko-ostamisessa merkittäväksi. Kun vuoden 2012 lopussa 13,4 % verkkokaupassa kävijöistä käytti älypuhelinta tai tablettia, joulukuussa 2013 osuus oli lähes kaksinkertaistunut 25 %:iin. Mobiililaitteiden käyttömäärä on nyt jo viisinkertainen verrattuna vuoden 2011 joulukuuhun, jolloin vain 5,2 % verkkokaupassa vierailleista käytti joko älypuhelinta tai tablettia. Käytön kasvu ennakoi tänä vuonna yhä suurempaa mobiiliostajien määrää.

Mobiiliostamisen kasvusta kertovat luvut käyvät ilmi Suomen vilkkaimmin liikennöidyn lipunmyyntiverkkokaupan **), Lippupisteen lippu.fi:n kävijätilastoista. Lippupisteen verkkokaupassa rekisteröitiin lokakuussa 2013 yli 689 000 uniikkia elämysten ostajaa. Mobiilikäyttäjiä oli 173 000 ja lippuja he ostivat yli 120 000 kappaletta.

 

”Mobiilikäyttäjien määrän kasvu on ollut huima, ja ennusteidemme mukaan se yhä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Olemme reagoineet kehitykseen tuomalla lokakuussa 2013 käyttöön veloituksettomat Lippupiste-verkkokauppasovellukset sekä Android- että iPhone-älypuhelimiin ja -tabletteihin. Sovelluksia kehitetään yhä, ja saamamme palaute on ollut hyvin myönteistä”, Lippupisteen markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen kertoo. ”Tavoitteenamme on palvella kuluttajia niin, että verkkokauppa-asiointi on entistä helpompaa, laitteesta riippumatta.”

 

Lisätiedot:
Markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen, petri.karjalainen@lippu.fi, GSM 0440 112650

 

*) Netsin Verkkokauppa Pohjoismaissa 2013 -tutkimus (www.luottokunta.fi)

**) Suomen vilkkaimmaksi lippuyhtiöksi internet-liikenteen mukaan Lippupisteen asettaa Amazon.com-ryhmään kuuluvan puolueettoman Alexa.comin mittaukset.  Alexa.com mittaa eri yhtiöiden internetpalveluiden liikennettä ja asettaa (Rank) ne liikennejärjestykseen globaalilla (Global Rank) ja maatasolla (Rank FI).  Suomalaisia lippuyhtiöitä vertailtaessa käytetään kaikkien kohdalla samoja mittaustapoja ja menetelmiä ja siksi luvut ovat keskenään vertailukelpoisia. Mittausten mukaan Lippupiste on sijalla 183 (joulukuu 2013), eli ylivoimaisesti liikennöidyin suomalainen lippuverkkokauppa.

Lippupiste Oy on Kaupparekisteriin tehtyjen liikevaihtoilmoitusten mukaan Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG, joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan.
www.lippu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs