Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Aktiivisia hämeenlinnalaisia värvätään City-Ritareiksi

Linnan Kehitys Oy

Aktiivisia hämeenlinnalaisia värvätään City-Ritareiksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 08:30
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Linnan Kehitys Oy etsii yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa kaupunkioppaita eli City-Ritareita tulevan kesän suurimpien tapahtumien yhteyteen. Tavoitteena on parantaa tapahtumavieraiden kokemusta Hämeenlinnasta sekä antaa kaupunkilaisille mahdollisuus osallistua ja omalta osaltaan tuoda esiin Hämeenlinnan upeutta. City-Ritarit tuovat omilla tarinoillaan myös oman leimansa kaupunkikuvaan.

City-Ritariksi voi hakea kuka tahansa hämeenlinnalainen, joka haluaa antaa oman panoksensa tapahtumavieraiden viihtyvyyteen. Linnan Kehitys Oy järjestää casting-tilaisuudet 31.5. ja 14.6.

Valinnan jälkeen City-Ritareille järjestetään infotilaisuuksia, joissa avataan enemmän City-Ritarin roolia ja työnkuvaa sekä kerrotaan tapahtumakohtaisia tärkeitä tietoja. Infojen avulla varmistetaan, että kaikilla City-Ritareilla on hyvät tiedot Hämeenlinnasta sekä tapahtumasta.

- Toivomme, että moni hämeenlinnalainen innostuu ideasta ja lähtee mukaan talkoisiin! Vieraanvaraisuus, mielenkiintoiset tarinat, omat kokemukset ja parhaat vinkkaukset ovat asioita, joita odotamme City-Ritareilta. Tavoitteena on tietysti saada tapahtumavieraat viihtymään ja tulemaan kaupunkiin uudestaan, kertoo Jonna Piiroinen Linnan Kehitys Oy:n tapahtumapalveluista.

Lisätietoja

www.hameenlinna.fi/cityritari

Linnan Kehitys Oy, Jonna Piiroinen, puh. 050 318 0009, jonna.piiroinen@linnan.fi

Hämeenlinnan matkailuneuvonta, Mari Ampuja-Valaja, puh. (03) 621 3373, mari.ampuja-valaja@hameenlinna.fi

 

#tunnustaraitaa

Kannustamme kaikkia, erityisesti hämeenlinnalaisia, tunnustamaan raitaa! Hämeenlinnan uusi brändi otettiin käyttöön maaliskuussa 2015 ja vuoden 2016 alusta Hämeenlinnan kaupunkiorganisaatio siirtyi saman tunnuksen ja ilmeen alle. Brändin yksi tunnistemuoto, valko-oranssi tasaraita, juontuu kaupungin historiasta. Sen perustana on Birger Jaarlin vaakunan tausta. Hashtagin voi liittää kivaan Hämeenlinna-kokemukseen, -palveluun tai mihin vain raidalliseen asiaan. Myös City-Ritarit toteutetaan osana kaupunkimarkkinointia. Lue lisää www.hameenlinnabrandi.fi 

Liitetiedostot

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs