Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ainutlaatuinen seminaari yrittäjille verkkokaupasta ja kansainvälistymisestä 11.2.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ainutlaatuinen seminaari yrittäjille verkkokaupasta ja kansainvälistymisestä 11.2.

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 11:44
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) järjestetään Hämeen alueen yrityksille asiantuntijaseminaari verkkokaupan mahdollisuuksista torstaina 11.2.2016.

Seminaarissa asiantuntijat kertovat verkkokaupan roolista nykyliiketoiminnassa sekä siitä, miten yrityksen kannattaa lähteä rakentamaan verkkokauppaa itselleen. Verkkokauppa on yritykselle yksi helpoimmista keinoista kansainvälistyä, joten seminaarissa kerrotaan myös näistä mahdollisuuksista.

Verkkokauppaseminaari on ainut laatuaan alueella, ja sen rakentavat HAMKin kolmannen vuosikurssin liiketalouden opiskelijat. – Tavoitteenamme on koota yhteen alueen yrittäjiä ja opiskelijoita kuulemaan sekä oppimaan verkkokaupan mahdollisuuksista, opiskelija Reetta Pitkänen kertoo.

Seminaarin asiantuntijoiksi on saatu kovan luokan ammattilaisia. Jarkko Kurvinen Plutoni Oy:stä kertoo verkkokaupan roolista nykypäivän liike-elämässä. Tero Tielinen Ambientiasta avaa verkkokaupan perustamiseen liittyviä koukeroita, ja Janne Jäälinoja Finprosta tulee kertomaan yrityksen kansainvälistymisestä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin avulla.

Asiantuntijapuheenvuorojen jälkeen yrityksillä on mahdollisuus osallistua pienimuotoiseen workshopiin, jossa he voivat ryhtyä hahmottelemaan omalle yritykselleen verkkokauppasuunnitelmaa asiantuntijoiden avustuksella.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat sekä Hämeen Yrittäjät että Hämeen Kauppakamari. Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka toteaa: – Tämä on alueen yrittäjille erinomainen mahdollisuus laajentaa osaamistaan ja uudistaa liiketoimintaansa. Tapahtumissa on aina myös erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua alueen muiden yrittäjien kanssa.

Aamupäiväseminaari järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Visamäessä C-rakennuksen A-auditoriossa (Vankanlähde 9, Hämeenlinna) torstaina 11.2.2016 klo 8.15 – 12.00. Seminaarista on lisätietoa Hämeen Yrittäjien tapahtumakalenterissa, ja seminaariin voi ilmoittautua osoitteessa http://svy.mk/1QKbKlN.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seminaariin.

Lisätietoja:    

Anne-Maarit Sepling, markkinoinnin tuntiopettaja, Yrittäjyyden ja liiketalouden yksikkö, HAMK, anne-maarit.sepling@hamk.fi

Tapahtuman järjestävät HAMKin liiketalouden kolmannen vuosikurssin Business Culture & Etiquette -kurssin opiskelijat. Tapahtuma on osa HAMKin vuosittaista kansainvälisyysviikkoa, Freezing Weekiä.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs