Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » AINOA tarjoaa monipuolisen kattauksen maaliskuussa 2017 avautuvaan laajennusosaansa

Kauppakeskus AINOA

AINOA tarjoaa monipuolisen kattauksen maaliskuussa 2017 avautuvaan laajennusosaansa

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Kauppakeskus AINOA

– Espoon ensimmäinen Sandro täydentämään Tapiolan ravintolakulttuuria

Tapiolan kauppakeskus AINOAn kasvu jatkuu pirteänä. Myynti on kasvanut viime vuodesta 15 prosenttia ja kävijämäärät 12 prosenttia tammi-elokuussa 2016. AINOA laajentuu ensi vuoden alussa lähes 20 000 m2:llä kattaen jatkossa noin 50 liikettä ja palvelua. Uuden Stockmannin lisäksi ravintolapalvelut monipuolistuvat ja yksi tulevista ravintoloista on trendikäs Sandro, jonka uniikki ravintola sijoittuu AINOAn yhteyteen uudelle Tuulikinsillan aukiolle.

– Tapiolan vetovoima kasvaa jatkuvasti, vaikka saammekin vielä odottaa metron valmistumista. Kävijä- ja myyntilukumme ovat poikkeuksellisen hyvät pääkaupunkiseudulla ja odotukset ovat tietysti korkealla ensi vuotta ajatellen. Tavoitteena on vastata tapiolalaisten toiveisiin kattavalla palveluvalikoimallamme ja uskon, että tällä tarjonnalla houkuttelemme asiakkaita myös kauempaa viihtymään AINOAan, kertoo kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg.

Koko Tapiolan mittava uudistushanke on edennyt viime aikoina suuria harppauksia. Tapiolan koulun, urheilukentän, Leimuniityn viheralueen sekä yli 2000 paikan pysäköintilaitos Tapiola Parkin valmistumiset ovat vilkastuttaneet perinteikästä kaupunginosaa pitkään jatkuneen remontin jälkeen. Katseet kohdistuvat nyt ensi vuoden maaliskuulle, jolloin palvelut monipuolistuvat merkittävästi. AINOAn laajennusosan pinta-alasta jo 93 prosenttia on vuokrattu. Päävuokralaisen Stockmannin lisäksi luvassa on noin 20 uutta yritystä. Ravintolamaailma elävöityy muun muassa uutta ruokasceneä edustavan Sandron ja katuruokaravintola Street Gastron myötä. Lisäksi Pizza Hut palaa uudistetun konseptinsa myötä Tapiolaan, Subwayn ja Fafa’sin täydentäessä valikoimaa. Kahvilatarjonnasta vastaa muun muassa Fazer Café sekä 80-luvulta alueella toiminut suosikki Kaisan Café. Myös mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar avaa ovensa AINOAan.

– Olemme innoissamme, kun pääsemme avaamaan Espooseen ensimmäisen Sandro-ravintolan, jossa yhdistyvät vihreys, urbaanisuus ja viihtyisyys. Uskon, että kuuluisat sunnuntai- ja vegebrunssimme sekä esimerkiksi tarjoamamme vegaaniannokset ja herkullinen katuruoka löytävät tiensä myös tapiolalaisten ja muiden kävijöiden sydämiin, sanoo Richard McCormick Sandrosta.

Akateeminen kirjakauppa jatkaa Tapiolassa siirtyen moderneihin tiloihin ja alueelle pitkään toivottu Clas Ohlson avaa liikkeensä AINOAan. Muita laajennusosaan avautuvia liikkeitä ja palveluita ovat muun muassa Diacor, Tapiolan Apteekki, Nordea, Mobile Clinic, Life sekä Cafe Latte Lifestyle.

Kuvaliitteet:

- ilmakuva AINOAsta, kuva: AINOA
- Kaksi havainnekuvaa Tuulikinsillan aukiolle rakentuvasta ravintolasta, kuvat: Aarnio/Kakkola/Nokkonen Arkkitehdit

Lisätiedot:

Kirsi Borg, kauppakeskusjohtaja, kirsi.borg@lahitapiola.fi,  puh. 040 557 6526

Kuvatiedustelut:
Elina Kuittinen, kauppakeskuskoordinaattori, elina.kuittinen@lahitapiola.fi, puh. 050 300 7380


AINOA uudistaa koko Tapiolan
AINOA on 2013 avattu kauppakeskus vehreän Tapiolan sydämessä. Kauppakeskuksessa asioi vuonna 2015 noin 2,4 miljoonaa henkilöä ja kävijämäärät jatkavat kasvuaan. Tyylikkään kauppakeskuksen toisen vaiheen rakentaminen valmistuu keväällä 2017, jolloin AINOAn kokonaispinta-ala kasvaa 30 000 m2:iin. Tuolloin avautuu myös mm. uuden sukupolven Stockmann-tavaratalo sekä 20 uutta liikettä ja palvelua. Lopullinen, yli 50 000 m2 ja 100 erikoisliikettä kattava AINOA on valmis loppuvuodesta 2019. AINOAn ympärille rakentuu Suomen suurin kävelykeskusta kauppoineen ja palveluineen, ja kauppakeskuksen katolle valmistuu uniikkeja asuinhuoneistoja. AINOA on tulevaisuudessa liikenteen ylivoimainen yhtymäkohta länsimetron, bussiterminaalin sekä jo avautuneen 2000 paikan parkkihallin myötä. www.ainoatapiola.fi

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs