Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » AINOA juhlii näyttävästi 2-vuotissynttäreitään

AINOA juhlii näyttävästi 2-vuotissynttäreitään

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 11:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE 22.10.2015

Kauppakeskus AINOA täyttää tänä viikonloppuna kaksi vuotta. Kahden vuoden aikana AINOAssa on vieraillut lähes Suomen verran ihmisiä ja kävijämäärät ovat edelleen nousussa.

Kauppakeskus AINOA juhlii perjantaina ja lauantaina 23.–24.10. 2-vuotissynttäreitään Fashion Weekend -teemalla. Perjantaina järjestetään kaikille avoin VIP-ostosten ilta klo 18–21. AINOAn liikkeissä on tuolloin houkuttelevia tarjouksia ja iltaa juhlistetaan kuohuvalla juomalla, buffet-illallisella ja elävällä musiikilla. Lauantaina ohjelmassa on muun muassa muotia, kisailua, lemmikkien muotinäytös, ilmapalloja, tuotemaistatuksia sekä paljon mahtavia synttäritarjouksia. Tapahtuman juontaa ihastuttava Nina Backman.

– Olemme juhlatuulella ja iloisia siitä, että AINOA on otettu hyvin vastaan Tapiolassa. AINOAn kävijämäärät ja myynti ovat kasvaneet yli 10 % kuluneen vuoden aikana, mikä on erinomainen saavutus tässä markkina- ja taloustilanteessa, kertoo kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg.

AINOA herättää kiinnostusta myös yritysten keskuudessa. Syksyn aikana on avautunut mielenkiintoisia erikoisliikkeitä. Uusia liikkeitä ovat kenkäliike Zio, lifestyle myymälä Cafe Latte, optikkoliike Silmäasema, kodinsisustajan Hemtex sekä kauneushoitola Kitty Cat Beauty Center.

AINOA rakentuu Tapiolan sydämessä

Tapiolan uudistuminen etenee vauhdilla. Tapiola Parkin suuri 1600 pysäköintipaikkainen laitos valmistuu ensi maaliskuussa AINOAn yhteyteen. Länsimetro aloittaa liikennöinnin elokuussa 2016 ja Tapiola toimii joukkoliikenteen solmukohtana. Tapiolan asemaa käyttää päivittäin arviolta 30 000 matkustajaa.

Keväällä 2017 valmistuu AINOAn toinen vaihe. Tuolloin kauppakeskuksen kokonaispinta-ala kasvaa nykyisestä noin 10 000 neliömetristä 30 000 neliömetriin. Laajennusosaan rakentuvat tilat uudelle Stockmannin tavaratalolle ja noin 15 muulle erikoisliikkeelle. AINOAn liiketilojen päälle rakennetaan myös uudenlainen kattomaailma asuntoineen.

– AINOAn saavutettavuus paranee metron ja uuden upean pysäköinnin myötä. Kauppakeskuksen jatkorakentaminen etenee aikataulussa. Hanke on herättänyt paljon positiivista kiinnostusta niin alueen asukkaiden kuin kaupallistenkin toimijoiden keskuudessa. Rakennamme uutta uljasta kaupallista sydäntä kehittyvään Tapiolaan, Kirsi Borg sanoo.

Lisätietoja:

kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg

+358 40 557 6526

kirsi.borg@lahitapiola.fi

www.ainoatapiola.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs