Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ägräs Distillery on nyt Suomen ensimmäinen joukkorahoitteinen tislaamo

Ägräs Distillery Oy

Ägräs Distillery on nyt Suomen ensimmäinen joukkorahoitteinen tislaamo

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 07:30
Julkaisija: Ägräs Distillery Oy

Ägräs Distillery on nyt Suomen ensimmäinen joukkorahoitteinen tislaamo

Vuoden 2015 kotimaiseen matkailukohteeseen, Fiskarsin Ruukkiin perusteilla oleva Ägräs Distillery on juuri ylittänyt minimitavoitteensa 198 000 Invesdorin joukkorahoituskampanjan kautta. Tislaamo on näin ollen virallisesti Suomen historian ensimmäinen joukkorahoitteinen tislaamo. Uusia omistajia on ympäri maailmaa ja lupaus kansainvälisesti suomalaisesta tislaamosta täyttyy heti alkumetreiltä asti. Vahvasti kasvaneen kysynnän ansioista joukkorahoituskampanjaa jatketaan vielä kaksi viikkoa, päättyen perjantaina 26.2 klo 23:59.

“Olemme erittäin iloisia tähän mennessä saamaamme tukeen ja kiinnostukseen. Päätimme jatkaa joukkorahoitusta 14 päivällä, sekä jo nyt sijoittaneiden toivomusten että tehokkaasti kasvaneen kiinnostuksen myötä. Toiminta saadaan myös tehostettua heti ensimmäisestä päivästä lähtien, mitä lähemmäs kampanjan ylärajaa 330 000 € pääsemme.” Sanoo hallituksen puheenjohtaja Anssi Takala.

Tislaamo on saanut yli sata uutta sijoitusta viime viikon aikana ja kiinnostus on selvästi kasvanut viime päivien aikana. Kampanjan pidentämisen myötä tislaamo antaa vielä mahdollisuuden kiinnostuneille olla osana suomalaista käsityöläistislaamoa.

Tislaamon tulevat toimenpiteet

Tislaamon tilojen remontointi on jo aloitettu. Tislainlaite on tilattu viime syksynä ja saapuu tislaamon tiloihin Fiskarsiin syyskussa, jolloin tuotekehitys saadaan kunnolla käyntiin ja reseptiikka hiottua valmiiksi. Ensimmäiset tuotteet gin ja akvaviitti pyritään saamaan myyntiin loppuvuodesta 2016. Yrttidigestiivi saadaan myyntiin alkuvuodesta 2017. Viskiä aletaan tekemään varastoon saman tien ja ensimmäisten erien kypsyttyä itse tuotteesta päästään nauttimaan vuonna 2020.

Osakkaaksi pääsee sijoittamalla minimissään yhteen osakkeeseen, joka on arvoltaan 330 €, kyseessä on A-osakkeita. Sijoitukset tehdään Invesdorin sivujen kautta. www.invesdor.com/agras

 

Lisätietoja:

Susanna Kankare, perustajaosakas, puh. 045 113 2015, susanna@agras.fi

Juha Kuronen, toimitusjohtaja, puh. 050 384 3161, juha@agras.fi

Jari Leinonen, toiminnanjohtaja, puh. 040 938 1411, jari@agras.fi

Anssi Takala, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 525 9492, anssi@agras.fi

www.agrasdistillery.com

www.invesdor.com/agras

www.facebook.com/agrasdistillery

www.twitter.com/agrasdistillery 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs