Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » ABC Keljonkangas uudistuu täysin, Sale ABC:n ruokakaupaksi

Osuuskauppa Keskimaa

ABC Keljonkangas uudistuu täysin, Sale ABC:n ruokakaupaksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 10:59
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa ABC Keljonkankaan. Rakennustyöt käynnistyvät lokakuun alussa.

 

Kattavan remontin aikana ABC:lle rakennetaan täysin uusi keittiö. Myös ravintolasali, market ja wc-tilat uudistetaan.  

Muutoksessa korostetaan omaleimaisuutta. Kaupunkirakenteeseen istuva erilaisuus näkyy miljöössä, palveluissa ja tuotteissa.

– ABC Keljonkankaan ravintolasta tulee positiivisesti erilainen, cityhenkinen ja hyvin ravintolamainen. Bistrohenkisessä ravintolassa keskeisiä elementtejä ovat ystävällinen asiakaspalvelu, viihtyisyys sekä luotettavaa ABC-ketjuvalikoimaa täydentävät paikalliset annokset. Vitriinituotteissa, noutopöydässä ja á la carte-listalla lähtökohtana on entistä laadukkaampi ja maistuvampi tarjonta, liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää kuvailee.

– Tukeudumme ABC-ketjuun edelleen vahvasti, mutta jatkossa oman keittiön osaaminen ja tekeminen nousevat entistä selkeämmin esiin, hän korostaa.

 

Remontin yhteydessä ABC Keljonkankaalla luovutaan franchising-sopimuksella toimivasta Hesburger-konseptista. Jatkossa nopean syömisen palvelut tarjotaan omilla konsepteilla ja tuotteilla.

 

ABC Market uudistuu Sale-ruokakaupaksi, jonka valtteja ovat lähialueen asukkaita palvelevat valikoimat, pitkät palveluajat sekä edullinen ostoskori. Salessa voi tehdä nopeasti ja helposti kaikki päivittäiset ruokaostokset.  

 

Kylmä- ja keittiölaitteiden sekä valaistuksen uusimisella parannetaan liikennemyymälän energiatehokkuutta. Myös tankkauspisteen ja mainosvalojen valaistus vaihdetaan sähköä säästävään led-tekniikkaan.  

 

ABC Keljonkangas suljetaan sisämyynnin osalta remontin vuoksi. Nykyisen liikennemyymälän viimeinen aukiolopäivä on tiistai 30.9. Polttonestemyynti automaateista toimii keskeytyksettä myös remontin ajan. Uudistunut ABC avataan ennen joulua.

  

Remontin aikana kaikki työntekijät työllistetään Keskimaan muissa toimipaikoissa. ABC Keljonkangas työllistää yhteensä 30 työntekijää. 

 

Keskimaan ensimmäinen ABC avattiin Keljonkankaalla huhtikuussa vuonna 2000. Tällä hetkellä ABC-liikennemyymälöitä on yhteensä 107, joista Keskimaan toimipaikkoja on 7.

 

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Heikki Tervanen, 050 593 5764

Liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää, 0400 546 526

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs