Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Äänekosken S-marketin yhteyteen LähiTapiola sekä Musti ja Mirri

Osuuskauppa Keskimaa

Äänekosken S-marketin yhteyteen LähiTapiola sekä Musti ja Mirri

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 12:46
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan S-market Äänekosken palvelukokonaisuus monipuolistuu.

LähiTapiolan Äänekosken toimipiste muuttaa S-marketin yhteyteen. Kiinteistöön avataan myös lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike Musti ja Mirri.

 

– Musti ja Mirri sekä LähiTapiola täydentävät oivallisesti S-marketin palvelukokonaisuutta. Vuokralaispalvelujen monipuolistaminen on luonteva jatko S-marketin palvelua parantaneille valikoima-, laatu- ja miljööuudistuksille, aluejohtaja Marko Tyyskä kuvailee.

 

S-ryhmän valtakunnallisena bonusyhteistyökumppanina kesäkuusta lähtien toimineen LähiTapiolan Äänekosken toimipisteelle rakennetaan uudet tilat S-marketin sisäänkäynnin viereen. Postin pakettiautomaatti siirretään liiketilan tieltä tuulikaappiin.

Äänekoskelle avattava Musti ja Mirri –myymälä sijoittuu kassalinjaston päätyyn.

Nykyiset vuokralaiset Alko ja Caffitella jatkavat entisillä paikoillaan.

Vuokralaistilojen kokonaisala tulee olemaan 550 m2, josta uusien vuokralaisten osuus on 200 m2. S-marketin myyntiala on muutosten jälkeen 3 200 m2.

 

Tilat vuokralaisille saadaan järjestettyä kohtuullisen pienillä muutoksilla. Aulatila pienenee ja kassojen määrä supistuu kahdella. Muutoksen jälkeen kassoja on yhteensä 10.

– S-marketin kokonaisvalikoima pysyy nykyisen laajuisena, mutta se tarjotaan hieman aiempaa pienemmästä tilasta. Esimerkiksi kylmäsäilytystä tarvitsevat elintarvikkeet laitetaan esille tiiviimmin nykyistä pienempään kylmähyllymäärään, mikä nopeuttaa ostamista ja vähentää samalla myymälän energiakustannuksia.

Marko Tyyskä vakuuttaa, että muutosten jälkeenkin S-marketissa on helpon ostoskierroksen edellyttämää avaruutta.

– Nämä muutokset eivät millään tavalla vaikuta myöskään suosittuihin palvelutoriin ja paistopisteeseen.

 

Uusien vuokralaistilojen rakentaminen alkaa tällä viikolla ja valmistuu syyskuun loppuun mennessä. Rakentamisesta vastaa Uuraisten Sähkötyö Oy.

 

S-market avattiin Äänekosken Kotakennääntien varteen viisi vuotta sitten kesäkuussa.

Myymälä näyttää nykypäivänä hyvin erilaiselta kuin avausvaiheessa.

– Viime kuukausina olemme tehneet asiakastoiveisiin perustuvia, kilpailukyvyn takaavia uudistuksia S-marketin miljööseen ja valikoimiin sekä henkilöstön toimintatapoihin. Lisäksi olemme pudottaneet noin tuhannen tuotteen hintaa.

Uudistukset ovat kasvattaneet S-marketin myyntiä ja asiakasmäärää.

– Olemme todella tyytyväisiä Äänekosken S-marketin kuluvan vuoden kehitykseen. Myynti on kasvanut jopa ennakoitua paremmin, Marko Tyyskä toteaa.

 

Lisätietoja:

Aluejohtaja Marko Tyyskä, 050 361 5810

Marketpäällikkö Jani Perälä, 050 321 7052

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs