Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Pikku Kakkosen poliisit luotsaavat Lasten Liikennelauantaita Lottamuseolla 23.5.

Lottamuseo

Pikku Kakkosen poliisit luotsaavat Lasten Liikennelauantaita Lottamuseolla 23.5.

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2015 klo 10:24
Julkaisija: Lottamuseo

Lottamuseo on touko-kesäkuussa lasten toivekohde. Pikku Kakkosen Maltti ja Valtti viihdyttävät Liikennelauantaissa toukokuussa. Kesäkuun keskiviikkoina luvassa on lasten lempiruokia ja pihaleikkejä iltaan asti.

Ilmainen suosikkitapahtuma tulee taas

Tuttu suosikkitapahtuma Lasten Liikennelauantai valtaa Lottamuseon puutarhan jälleen lauantaina 23.5. Ilmaisessa tapahtumassa liikennesääntöjä opetellaan lasten ehdoilla, vauhdikkaasti ja hauskasti.

Pihalle rakentuu lasten liikennerata. Ohjelmassa on myös askartelua ja liikennemerkkien tunnistamista. Tapahtumassa aikuisten autot jätetään kauemmaksi parkkiin ja koko piha on lasten.

Tapahtuman armoitetut kunniavieraat ovat Pikku Kakkosestakin tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, jotka esiintyvät tapahtumassa kello 13. Konstaapelit voi tavata museon puutarhassa jo ennen esitystä yhdestätoista kahteentoista.

Lottakanttiini tarjoaa tankattavaa koko tapahtuman ajan. Kotitekoisen lounaan ja leivonnaisten lisäksi luvassa on liikennepäivän herkkuja lasten mieleen.

Suosikkiruokia ja kiireettömiä pihaleikkejä

Kesäkuun keskiviikot 17.6. asti tarjoavat rauhallisemmat puitteet koko perheen yhteiselle päivälle.

Kesällä on niin lapsilla kuin aikuisilla lupa unohtaa tiukat aikataulut. Museon aukioloaikaa on pidennetty, ja puutarhan monet leikkipaikat ovat vapaasti tutkittavissa jokaisen omassa tahdissa.

Rantatien kauneimmaksi kehuttu leikkimökki odottaa asukkaitaan. Vai tekisikö mieli keinuun, karuselliin tai liukumäkeen? Puuha jatkuu museon aulassa, jossa on kaikille avoin askartelupiste.

Lottakanttiini tarjoaa kesäkeskiviikkoina lapsiperheiden suosikkiruokia edulliseen hintaan yhdestätoista iltaseitsemään asti. Listalla on muun muassa lihapullia ja täytettyjä lettuja.

Aikuisten päivän kruunaa kahvihetki aurinkoisella terassilla. Kevään hittituote, Lottakanttiinin omalla reseptillä valmistettu kotijäätelö, on myynnissä vielä kesälläkin ja maistuu kaikenikäisille.

 

Lasten Liikennelauantai Lottamuseossa 23.5. kello 11-15. Maltti ja Valtti museon puutarhassa kello 11-12, esitys kello 13. Lasten liikennerata, askartelua ja liikennemerkkien tunnistusta. Vapaa pääsy.

Kesäkuun keskiviikkoina 3., 10. ja 17.6. askartelupiste ja pikku-Fannin leikkipuisto vapaassa käytössä. Lottakanttiinissa tarjolla erikoisannoksia koko aukioloajan klo 11-19. Annos 7,50 euroa, lapsille 5,50 euroa.

 

Lisätiedot: Museolehtori Susanna Koski, susanna.koski@lottamuseo.fi, +358 (0)50 310 0750.

Liitetiedostot

Lottamuseo on museoammatillisesti hoidettu erikoismuseo, joka tallentaa lottien historiaa ja tutkii naisten vapaaehtoista työtä osana maamme historiaa. Museota ylläpitää Lotta Svärd Säätiö. Lottamuseo avattiin yleisölle vuonna 1996.

Lisätietoja:
 
Käyntiosoite:
Rantatie 39, Syväranta
04310 Tuusula
Museo p. 09 274 1077
sähköposti: info@lottamuseo.fi

www.lottamuseo.fi

www.facebook.com/lottamuseo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs