Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Ompele kissoja ja koiria -kirjassa on 17 kaunista kirjonta- ja tilkkutyötä

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Ompele kissoja ja koiria -kirjassa on 17 kaunista kirjonta- ja tilkkutyötä

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2014 klo 11:00
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Ompele kissoja ja koiria toivottaa tervetulleeksi koirien ja kissojen maailmaan sekä niiden inspiroimien ompelutöiden pariin. Kirjan sivuilla odottavat Hugo-koiran, Felix-kissan ja niiden siivekkään ystävän Herra Linnun seikkailut.

Houkuttelevia tilkkutöitä, viehättäviä applikaatioita ja lukuisia upeita kirjontamalleja on hauska tehdä, ja lopputulokset ovat todellisia silmäniloja. Mukana on myös uusia tekniikoita, kuten tuftaaminen.

Australialaisen Lynette Andersonin suunnittelemissa ompelutöissä yhdistyvät hurmaavat aiheet ja leikkisät yksityiskohdat, jotka kuitenkin toteutetaan peruspistoilla. Kirjan projektit vaiheittaisine, kuvitettuine ohjeineen sopivat kaikentasoisille harrastajille.Lynette Anderson: Ompele kissoja ja koiria – 17 rakastettavaa kirjonta- ja tilkkutyötä
Englanninkielinen alkuteos It’s Quilting Cats & Dogs
Suomennos Sanna Oksanen
ISBN 978-952-254-211-3
1. painos 2015
Nidottu, 128 sivua
Ovh 30 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs