Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Neulapitsi – Kukkia neulalla ja langalla -käsityökirja opastaa vanhaan turkkilaiseen lankatekniikkaan

Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Neulapitsi – Kukkia neulalla ja langalla -käsityökirja opastaa vanhaan turkkilaiseen lankatekniikkaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2014 klo 13:30
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Moreeni

Neulapitsi-kirjassa tehdään 16 aitoa esikuvaansa jäljittelevää pitsikukkaa, joilla voi koristella esimerkiksi koruja, huiveja, hiussolkia ja -pantoja. Kukat on ryhmitelty vuodenaikojen mukaan ja niistä on vaihe vaiheelta etenevät ohjeet.
 
Oya eli neulapitsi on perinteinen turkkilainen lankatekniikka, joka muistuttaa virkkausta, nypläystä ja käpypitsiä. Neulapitsin tekoon tarvitaan neula, lankaa ja sakset. Tavallisesti oya-tekniikalla valmistetaan reunapitsiä ja pieniä kukkia.

Tekniikan opettelua varten kirjaan on koottu perusohjeet, joista selviää kaikki tarvittava kirjan kukkien tekoa varten. Töihin suositeltu lanka on helmilankaa tai pitsinvirkkauslankaa, neula puolestaan on terävä silmäneula.Figen Cakir: Neulapitsi – Kukkia neulalla ja langalla
Englanninkielinen alkuteos Needle Lace Flowers
Suomennos Hanna Kolari
ISBN 978-952-254-194-9
1. painos 2014
Nidottu, 128 sivua
Ovh 28 €

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Päivi Ylöstalo, 050 324 5504, pressi@moreenikustannus.fi
Liitteenä olevat materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Moreeni kustantaa kotimaista ja käännettyä käytännön tietokirjallisuutta. Aihepiireinä ovat erityisesti kädentaidot, koti, ruoka ja sisustaminen, luonto ja ympäristö, kulttuurihistoria, perinnerakentaminen sekä monet erilaiset harrastukset.

www.moreenikustannus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs