Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Kauneimmat joululaulut Kaapin Jounin tilalla

Metsähallitus

Kauneimmat joululaulut Kaapin Jounin tilalla

Tiedote.
Julkaistu: 06.12.2015 klo 20:00
Julkaisija: Metsähallitus

 Inarin seurakunta ja Lemmenjoen kansallispuisto järjestävät yhteistyössä Kauneimmat Joululaulut –yhteislaulutilaisuuden vanhalla Kaapin Jounin saamelaistilalla Lemmenjoella. Tilaisuus pidetään 12.12.2015 klo 13-15. Kaapin Jouniin on järjestetty moottorikelkkakuljetus Njurgulahden kylästä. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta ja yhteisestä lauluhetkestä.

Joulun alla suomalaiset hiljentyvät joulun odotukseen joululauluja laulamalla. Näin myös eri puolilla Inarin kuntaa ja tällä kertaa myös Lemmenjoen kansallispuistossa ja Kaapin Jounin vanhalla saamelaistilalla. Tila on Lemmenjoen toisella puolella, joten laulutilaisuuteen on järjestetty kuljetus Njurgulahden kylästä Ahkun Tuvan rannasta. Kuljetukset lähteät kello 12:30 alkaen eikä kuljetusta tarvitse varata etukäteen. Kuljetuksista paikalle vastaavat Ahkun Tupa ja Lemmenjoen elämysretket. Paikalle voi tulla myös hiihtäen merkittyä jälkeä pitkin. Matkaa Kaapin Jouniin on n. 1,5 km.

Inarin seurakunnasta mukana ovat Kirkkoherra Tuomo Huusko, saamelaispappi Mari Valjakka sekä kanttori Jari Linjama.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Inarin seurakunta ja Lemmenjoen kansallispuisto, Metsähallitus toivottavat joululaulujen ystävät tervetulleiksi Kaapin Jouniin.

Lisätietoja kuljetuksista

Ylä-Lapin luontokeskus Siida p.0206 39 7740 s-posti: siida@metsa.fi

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs