Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » 2016 Oulun Taiteiden Yön huhtikuun tapaaminen ke 6.4. kello 17.30

2016 Oulun Taiteiden Yön huhtikuun tapaaminen ke 6.4. kello 17.30

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 16:14
Julkaisija: Oulun taiteiden yö ry

2016 Oulun Taiteiden Yötä valmistellaan kevään ajan muun muassa kuukausittaisissa tapaamisissa aina kuun ensimmäisenä keskiviikkona. 6.4. kello 17.30 tavataan Heinäpään galleria koomassa, osoitteessa Tarkka-ampujankatu 14. Seuraavien kuukausien tapaamispaikat ilmoitetaan myöhemmin, kannattaa seurata tapahtuman verkko- ja facebooksivuja.

Huhtikuun tapaamisessa on mukana myös Oulun Suomi 100 -juhlavuoden projektipäällikkö Heli Metsäpelto, joka valottaa juhlavuoden tapahtuma-avustuksien jakoperiaatteita.

Tilaisuudessa voi antaa palautetta menneistä Taiteiden Öistä tai ideoida tulevia. Tai sitten vain tavata muita kulttuurin parissa asioita tekeviä ihmisiä Oulussa. Omia eväitä saa tuoda mukana. Kaikille avoin ja ilmainen!

Lisätietoja:
Paavo J. Heinonen
044 250 1605
paavojii@gmail.com

Short summary in English:
Oulu Arts' Night 2016 will happen on Thursday, August 18th in and around downtown Oulu. Everybody's welcome to participate! Monthly planning events take place on the first Wednesday of every month at 5.30 PM, in April at galleria kooma in Heinäpää, Tarkka-ampujankatu 14. Follow "Oulun taiteiden yö" Facebook page for info on further meetings. Everybody welcome!

Oulun taiteiden yö ry on perustettu vuonna 2007 edistämään Oulun seudun kulttuuritoimijoiden yhteistyötä. Yhdistyksen jäseninä on tällä hetkellä noin 40 kulttuurialalla toimivaa yhdistystä ja yritystä. Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja järjestettävä Oulun Taiteiden Yö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs