Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ilmailu » Naantalin Kylpylä, Finnair, Muumimaailma ja Naantalin matkailu toteuttavat kolmen japanilaisparin unelmahääjuhlan

Sunborn Saga Oy

Naantalin Kylpylä, Finnair, Muumimaailma ja Naantalin matkailu toteuttavat kolmen japanilaisparin unelmahääjuhlan

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 15:07
Julkaisija: Sunborn Saga Oy

Finnair lennättää kolme hääparia Japanista viettämään hääseremoniaa Muumimaailmassa. Häävalmisteluista, hääjuhlasta Naantalin Rantaravintolassa ja hääyöstä Muumi-huoneissa vastaa Naantalin Kylpylä. Hääjuhlaa vietetään Naantalissa tänä iltana.

Hääjuhlaparien hääseremonia toteutetaan Muumimaailmassa ja varsinainen häätuote rakentuu Naantalin Kylpylän tarjoamien palvelujen ympärille. Hääparit meikataan ja stailataan Naantalin Kylpylän kauneuskeskus Bellezzassa. Juhlaillallisen hääseurue nauttii sukulaisineen Naantalin Rantaravintolassa. Mukana on myös ryhmä japanilaista mediaa. Naantalin vanhan kaupungin ja vierasvenesataman kupeessa sijaitseva Rantaravintola tarjoaa juhlaväelle sydämellisen ja maalaisromanttisen juhlapaikan.

Hääparit haarukoituivat Finnairin kampanjalla sosiaalisessa mediassa.

Valitsimme kolme onnekasta hääparia Finnairin japanilaisen Facebook-sivuston kautta ja kampanja on saanut jo paljon positiivista huomiota Japanissa, kertoo Finnairin viestintäpäällikkö Mari Rouvi.

Hääyön parit viettävät Naantalin Kylpylän Muumi-teemahuoneissa

Moomin story -huoneiden idea on peräisin Japanista, jossa teemahuoneet ovat suuressa suosiossa.

- Kolme Moomin story -huonettamme ovat saavuttaneet suuren suosion kylpylässämme. Suunnitteilla onkin uusia teemahuoneita, kertoo Naantalin Kylpylän puolelta häätapahtumasta vastaava kansainvälisen myynnin myyntipäällikkö Marianne Hilden.

20 vuotta yhdessä ollut morsiuspari rakastaa muumeja ja on ylpeä voidessaan juhlia yhteistä taivaltaan Tove Janssonin hengessä. Vuosi 2014 on Muumien juhlavuosi, kun Tove Janssonin syntymästä on kulunut 100 vuotta. Naisparin avioituminen Japanissa ei ole mahdollista, mutta täten he saavat toivomansa juhlan liitolleen.

Toinen pareista, suomalainen ”morsian” ja japanilainen ”sulhanen”, tutustui vasta kaksi vuotta sitten Suomessa, mutta eli etäsuhteessa. Hääjuhla morsiamen kotimaassa mahdollistaa nyt sukulaisten osallistumisen.

Kolmannen parin suomalaissyntyinen mies kertoi tulevalle, rintasyöpää sairastavalle vaimolleen tarinoita isänmaastaan ja muumeista. Nyt syövän voittamisen jälkeen he iloitsevat voidessaan juhlia kolmivuotista rakkaussuhdettaan aviomiehen ja muumien synnyinmaassa.

Kotimaisella yhteistyöllä kansainvälistä huomiota

- Naantalin Kylpylä on pitkään ollut mukana Japanin-markkinoilla ja kehittänyt yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tuotteita japanilaisille, jotka rakastavat suomalaista luontoa, kulttuuria, palveluja ja Muumeja, Marianne Hilden kertoo.

- Tämä PR-tapahtuma on loistava esimerkki suomalaisesta yhteistyöstä, jolla saavutetaan kansainvälistä näkyvyyttä, Finnairin viestintäpäällikkö Rouvi sanoo.  

”Muumihäät” ovat Naantalin Kylpylän, Muumimaailman ja Naantalin Matkailun yhteistyössä japanilaisille tarjoama palvelu, joka on ostettavissa ainoastaan Naantalin Kylpylän myyntipalvelusta. Seremonia ei ole todellinen vihkiminen, vaan häiden juhlintamuoto, Moomin Wedding Celebration.

Mukana hääjuhlassa ja sen valmisteluissa on japanilainen mediaryhmä neljästä eri japanilaismediasta, joista yksi on maailman laajalevikkeisin media Yomiuri Shimbun. Japanin johtava häälehti 25ans kuvasi hääpuvut Naantalissa jo etukäteen.

Lisätietoa:

kansainvälisen myynnin myyntipäällikkö Marianne Hilden, Sunborn Saga Oy, + 358 44 55 66 208 marianne.hilden@sunbornhotels.com

viestintäpäällikkö Mari Rouvi, Finnair, +358 50 393 4975, Mari.Rouvi@finnair.com

viestintäkonsultti Leena Piirto, Brunnen Communications, +358 44 0410 111, leena.piirto@brunnen.fi


Naantalin Kylpylä on resort-tyyppinen kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa. Kylpylä- ja kokoushotellin asiakaskohderyhmää ovat kansainväliset ja kotimaiset yritysjuhla- ja kokousasiakkaat, laatuaikaa arvostavat parit ja lapsiperheet sekä wellness- ja kuntoutukseen tulevat asiakkaat.  

Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin.Naantalin Kylpylän lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Ruissalon Kylpylä, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella, Naantalin Kaivohuone ja Naantalin Rantaravintola.Konserniin kuuluvat myös laivahotellit Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö.

www.naantalispa.fi

www.rantaravintola.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs