Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ilmailu » Lentäjäyhdistykset täysin järjestäytyneitä Akavaan

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry

Lentäjäyhdistykset täysin järjestäytyneitä Akavaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2014 klo 08:15
Julkaisija: Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry

Tänä päivänä ei ole tyypillistä, että palkansaajakeskusjärjestöistä aiemmin irrallinen ammattiryhmä päättää miltei sataprosenttisesti järjestäytyä, mutta lentäjien kohdalla tämä on kuluneen vuoden aikana toteutunut. Nyt kaikki lentäjäyhdistykset, viimeisimpinä Blue1- ja Jet Time Oy -lentoyhtiöiden lentäjäyhdistykset Blue1 Pilots Association ja JTF Pilots, ovat liittyneet akavalaisen edunvalvontajärjestö Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn yhdistysjäseniksi.

Liittymällä YTYyn nämä lentäjäyhdistykset saattavat päätökseen lentäjien pitkäaikaisen tavoitteen keskittää suomalaisten liikennelentäjien edunvalvonta. Aiemmin YTYyn ovat jo liittyneet Finnairin lentäjien yhdistys Suomen Liikennelentäjät SLL, Flybe Airline Pilot Association, Liikelentäjät ry ja Norwegian Air Shuttle Pilots’ Association Finland NASPA.
– Työskentelemällä yhdessä voimme paremmin vastata jäsentemme tarpeisiin, Suomen Liikennelentäjien puheenjohtaja Sami Rolig toteaa.

JTF Pilotsin puheenjohtaja Atso Iivarinen pitää YTYä luonnollisena valintana myös Jet Time Oy:n lentäjien edunvalvontajärjestöksi, koska YTYllä on kokemusta toimimisesta useammankin suomalaisen lentäjäyhdistyksen kanssa
– Olemme vasta alkutaipaleella jäsenistömme edunvalvontatehtävissä ja odotamme innolla yhteistyötä YTYn kanssa, JTF Pilotsin puheenjohtaja Atso Iivarinen sanoo.

Flybe Airline Pilot Associationin puheenjohtaja ja YTYn varapuheenjohtaja Timo Laihanen sanoo jäsentyytyväisyyden nousseen YTYyn liittymisen myötä.
– Edustamieni Flyben lentäjien kannalta voin sanoa YTYyn liittymisen olleen meille oikea ratkaisu. Olen iloinen, että myös muut yhdistykset päätyivät samaan edunvalvojaan.

 

Lisätietoja:

YTYn toiminnanjohtaja Jaakko Kiiski, puh. 0400 442 055
Flybe Airline Pilot Associationin puheenjohtaja, YTYn varapuheenjohtaja Timo Laihanen puh. 0400 847433
JTF Pilots puheenjohtaja Atso Iivarinen puh. 040 5051230

YTY on akavalainen asemaan perustuva edunvalvoja esimiehille ja asiantuntijoille, jossa on yli 10 000 jäsentä. http://www.yty.fi

Blue1 on SAS:n täysin omistama suomalainen lentoyhtiö, jonka pääpaikka on Helsinki. http://www.b1pa.fi/

Jet Time A/S on tanskalainen lentoyhtiö, joka aloitti toiminnan vuonna 2006. Yhtiö on perustanut Suomeen Jet Time Oy -nimisen yrityksen keväällä 2014. Yhtiöllä on kaksi Suomeen rekisteröityä Boeing 737 -matkustajalentokonetta, joilla lennetään pääasiassa lomalentoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs