Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ilmailu » Kutsu: Turun lentoliikennettä kehitetään laajan kyselyn avulla

Turun kaupunki

Kutsu: Turun lentoliikennettä kehitetään laajan kyselyn avulla

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2016 klo 12:54
Julkaisija: Turun kaupunki

Varsinais-Suomen liitto ja Turun kaupunki selvittivät yhteistyössä Varsinais-Suomen yrittäjien sekä Turun ja Rauman kauppakamarien kanssa Turun lentoaseman käyttöä ja lentoliikenteen kehittämistarpeita sekä liikematkustajien reittivalintoihin vaikuttavia tekijöitä.

Kysely toteutettiin marras–joulukuussa 2015 ja se suunnattiin ensisijaisesti yrittäjien ja kauppakamarien jäsenyrityksille sekä maakunnan korkeakoulujen henkilökunnalle. Kyselyyn vastasi lähes tuhat henkilöä, pääosin yrityksistä.

Kysyimme yrityksiltä, elinkeinoelämän edustajilta ja kansalaisilta mm. seuraavia asioita:

  • Miksi valitset lähtölentoasemaksi Turun lentoaseman? Miksi valitset Helsinki-Vantaan lentoaseman?
  • Miten Turun lentoasemaa ja lentoliikenneyhteyksiä pitäisi kehittää, jotta lähtisit matkaan kotikentältäsi nykyistä useammin?

Lentoliikennekyselyn tuloksista ja kehittämisestä kerrotaan lehdistötilaisuudessa ke 2.3.2016 klo 13.00 Turun kaupungintalolla (Aurakatu 2).

Tilaisuudessa yhteysjohtaja Antti Kirkkola Turun kaupungilta sekä edunvalvontajohtaja Janne Virtanen Varsinais-Suomen liitosta kertovat kyselyn tuloksiin pohjautuen, millaisia kehittämistarpeita elinkeinoelämän näkökulmasta Turun lentoasemaan ja sen lentoliikenneyhteyksien parantamiseen liittyy ja mistä Turun lentoaseman käyttäjämäärän kasvupotentiaali löytyy.

Paikalla ovat myös myös Finavian edustajat, Turun lentoaseman päällikkö Juha Aaltonen, Turun kauppakamarin johtaja Jarkko Heinonen ja Turun yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas.

Ilmoittautumiset sekä lisätietoja tilaisuudesta: kehittämispäällikkö Laura Leppänen, Varsinais-Suomen liitto, p. 040 767 436

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs