Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ilmailu » Abu Dhabin kansainvälinen lentokenttä ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön suomalaiset UNI Rest for you -lepotuolit

Miktech Oy

Abu Dhabin kansainvälinen lentokenttä ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön suomalaiset UNI Rest for you -lepotuolit

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2013 klo 08:30
Julkaisija: Miktech Oy

Abu Dhabin lentokenttäyhtiö ADAC on tänään ilmoittanut ottavansa ensimmäisenä maailmassa käyttöön UNI Rest for you -lepotuolit Abu Dhabin kansainvälisellä lentoasemalla. Tuolit on suunnitellut ja valmistanut suomalainen start up -yritys Short Rest Solutions Oy.

UNI Rest for you on uusi, viimeisintä teknologiaa edustava lepotuoli, joka antaa käyttäjälleen yksityisyyttä vaikkapa lyhyttä lepoa varten ja laskeutuu täysin vaakatasoon. Käyttäjä saa tuolissa eteensä verhon, joka suojaa häntä valolta, melulta ja muulta hälinältä. Tuoleissa on myös internet-yhteys, virtapistoke elektronisten laitteiden lataamiseen sekä istuimen alla tilaa käsimatkatavaralle.

Suomalaisinnovaatio on Abu Dhabin kentällä käytössä jo Terminaali 3:ssa sekä Terminaali 1: n Al Dhabi -loungessa, ja lentoasema on tilannut lisää GoSleep UNI Rest for you -yksiköitä asennettavaksi lähikuukausien aikana. Matkustajat voivat käyttää tuolia Abu Dhabin lentoasemalla, palvelu maksetaan luottokortilla.

– Abu Dhabin lentokenttäyhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan palvelujaan ja näin vaikuttamaan positiivisesti matkustajien kokemuksiin heidän lähtiessään Abu Dhabista, tullessaan sinne tai matkustaessaan lentoaseman kautta. GoSleep-tuolien tarjoaminen matkustajille on yksi askel pyrkiessämme täyttämään matkustajien odotukset, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän palvelun asiakkaillemme, toteaa kaupallinen johtaja Mohammed Al Bulooki ADACista.

– Näiden innovatiivisten tuolien avulla ADAC korostaa sitoutumistaan uusimpaan teknologiaan ja parhaimpaan asiakaspalveluun. Vuonna 2012 ADAC vastaanotti Skytrax 4 tähden luokituksen ainoana lentoasemana Lähi-Idässä, ja aivan hiljattain Abu Dhabi nimettiin alueen parhaaksi lentokentäksi. ADAC tulee jatkamaan uusien ideoiden, designin ja teknologisten ratkaisujen tuomista asiakkaittemme saataville. Pyrimme aina tarjoamaan maailmanluokan palvelua, kun asiakkaamme käyttävät porttiamme maailmalle, Al Bulooki jatkaa.

– Abu Dhabin lentokentän tilaus merkitsee yrityksellemme tärkeää avausta kansainvälisillä markkinoilla. Korkeatasoinen lentoasema valitsi tuotteemme, koska niiden design ja teknologia tuovat lisäarvoa lentoaseman asiakkaille. Tämä on vahva kannanotto tuoliemme innovatiivisuuden puolesta ja toimii hyvänä referenssinä myyntityössämme ympäri maailmaa, toteaa Short Rest Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jussi Piispanen.

Lisätiedot:

Esko Koikkalainen, kehitysjohtaja, Short Rest Solutions Oy, puh. 040 7382334, esko.koikkalainen@unipipe.fi

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, puh. 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Liitetiedostot

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Miktechin Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Short Rest Solutions Oy on yksi valmennukseen osallistuvista yrityksistä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 Short Rest Solutions Oy on innovatiivisten UNI Rest for you -tuolien suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut suomalaisyritys. UNI-tuolit tarjoavat mukavan ja turvallisen ratkaisun lyhytaikaiseen lepoon lentokentillä ja muissa valvotuissa tiloissa.

 

 

   

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs