Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Yli sata uutta asuntoa Järvenpään ydinkeskustaan

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Yli sata uutta asuntoa Järvenpään ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2016 klo 10:00
Julkaisija: Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Pohjola Rakennus Oy on aloittanut tammikuussa kahden asuinkerrostalon rakentamisen Järvenpään Pajalassa. Järvenpäähän tulee näin yli sata uutta asuntoa aivan juna-aseman ja palvelujen läheisyyteen.

As Oy Eloisa Järvenpää on Pohjola Rakennuksen kehittämän senioriasunto-konseptin mukainen. Eloisa-kotien yhtenä periaatteena on, että ne sijaitsevat aina keskeisillä paikoilla. As Oy Eloisa Järvenpää valmistuukin Westermarcin puiston reunalle, josta on kävelymatka niin kaupallisiin kuin kunnallisiin palveluihin.

Eloisa-kodit tulevat selvästi Järvenpäässä tarpeeseen, sillä talon 58 asunnosta on jo lähes 70 prosenttia varattu ennakkoon. Rakennus valmistuu maaliskuussa 2017.

As Oy Järvenpään Aino on vuokratalo, yhtiön omistajana on kotimainen, korkeatasoisia vuokra-asuntoja tuottava Primus-kodit Oy. Tällä hetkellä yhtiöllä on tarjontaa Jyväskylässä, Tampereen seudulla, Vihdissä ja Hyvinkäällä.

Järvenpään Ainossa on asuntoja 49. Ne valmistuvat tammikuussa 2017 ja niiden vuokrausta hoitaa Kiinteistötahkola Oy. 

Molemmat rakennukset tulevat olemaan 8-kerroksisia. Asuntojen lisäksi niissä on yhteensä neljä liiketilaa. Asukkaiden käyttöön rakennetaan maanpäällinen pysäköintitalo.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa rakentaa alueelle myöhemmin kaksi 8-kerroksista asuintaloa lisää. Näissä neljässä talossa tulee olemaan yhteensä noin 14 000 kerrosneliömetriä.

Kuvateksti

Pohjola Rakennuksen Eloisa-seniorikodit kiinnostavat myös Järvenpäässä. Tammikuussa aloitetaan As Oy Eloisa Järvenpään rakentaminen. Sen 58 asunnosta lähes 70 prosenttia on varattu ennakkoon. Asunnot valmistuvat ensi vuoden maaliskuussa.

Lisätietoja

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Toimitusjohtaja Kim Bono

044 751 0100, kim.bono@pohjolarakennus.fi

Liitetiedostot

Pohjola-Rakennus -konserni rakentaa vuosittain yli 1 000 asuntoa sekä lukuisia toimitilakohteita ja pysäköintilaitoksia Uudellemaalle, Pirkanmaalle, Keski-, Itä- ja Länsi-Suomeen sekä Hämeeseen. Konserni työllistää yli 1 200 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin sata. Yhtiön vuoden 2015 liikevaihtoennuste on 129 miljoonaa euroa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asunto-, toimitila- ja infrarakentaja toiminta-alueillaan sekä johtava senioriasuntojen rakentaja Suomessa.

www.pohjolarakennus.fi

www.eloisakoti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs