Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Tule inspiroitumaan verkkomarkkinoinnista!

Tule inspiroitumaan verkkomarkkinoinnista!

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 11:12
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

T3K-hankkeen yhtenä tavoitteena on auttaa Pohjois-Satakunnan alueen yrityksiä kehittämään verkkomarkkinointiaan. Osalla yrityksistä on selkeä tarve kehittää verkkosivustojaan ja osalla tarve on enemmän verkkomarkkinoinnin mahdollisuuksien ymmärtämisessä ja sen pohjalta oman verkkomarkkinointisuunnitelman tekemisessä.

Verkkomarkkinointi nyt -inspiraatioaamussa luodaan katsaus tämän hetken tärkeimpiin verkkomarkkinoinnin kanaviin (verkkosivut, uutiskirjemarkkinointi ja sosiaalisen median kanavat). Käydään läpi esimerkkejä siitä, millaiset verkkosivut näkyvät hyvin hakukoneissa, ovat ilmeeltään ja toiminnoiltaan nykyaikaiset ja ennen kaikkea myyntiä tukevat. Perehdytään siihen, miten tunnettuutta rakennetaan sosiaalisessa mediassa ja siihen, millaista on tuloksellinen uutiskirjemarkkinointi. Neljän tunnin mittaisen verkkomarkkinoinnin ohjaus- ja koulutuspalvelun tarjoaa Differo.

Tämä kaikille hankkeeseen osallistuville suunnattu inspiroiva aamu antaa eväät soveltaa opittuja käytäntöjä suoraan omaan verkkomarkkinointiin. Sen perusteella kukin pystyy tekemään johtopäätökset siitä, mihin kanaviin ja millaiseen markkinointitekemiseen jatkossa itse panostaa. Inspiraatioaamu on ensimmäinen T3K-hankkeen myötä järjestettävä koulutus.

Verkkomarkkinointi nyt -inspiraatioaamu

Tiistaina 3.11.2015 klo 8.30–12.30

PSKK:n neuvotteluhuoneessa

Ilmoittautumiset ja keskustelut hankkeeseen osallistumisesta perjantaihin 30.10. klo 15 mennessä Leena Kalliolle, puh. 050 5260 382.

T3K on Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 rakennerahasto-ohjelman mukainen EAKR -hanke. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs