Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Taksi Helsinki -sovellus helpottaa kuittien käsittelyä ja nopeuttaa tilaamista

Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki -sovellus helpottaa kuittien käsittelyä ja nopeuttaa tilaamista

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 10:21
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Taksi Helsinki -sovellus helpottaa kuittien käsittelyä ja nopeuttaa tilaamista

Taksi Helsinki on julkaissut uusimman päivityksen Taksi Helsinki –tilaussovelluksesta. Päivityksen tärkein ominaisuus on eTasku -integraatio. Integraation avulla Taksi Helsinki tukee Liikenne- ja viestintäministeriön Taltio-hanketta (taltio.net/hanke). Lisäksi päivityksessä lisättiin kuittiin automaattisesti kirjautuva tilaus- sekä määränpääosoite. Sovellus on ladattavissa iPhone-, Android sekä Windows-alustoille.

Taksi Helsinki -sovellus on asiakaslähtöisesti suunniteltu applikaatiopalvelu, joka on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen taksiasiakkaan tarpeita. Sovelluksen kehitystyö on nopeaa ja joustavaa.

Nyt päivitetyn version piirteet palvelevat erityisesti yritysasiakkaita, jotka käyttävät taksia työmatkoillaan. Kuittien käsittely tehostuu, kun kuitit siirtyvät automaattisesti lähtö- ja määränpäätiedoin yrityksen käytössä olevaan eTasku-palveluun.

eTasku -palvelu on kuittien sähköiseen tallentamiseen sekä tilitoimistoon toimittamisen liittyvä palvelu. Taksi Helsinki -sovellus on päivityksessä integroitu eTaskun kanssa. Jokaiselle sovellukseen rekisteröidylle maksukortille on mahdollisuus liittää eTasku-palvelu, joko heti korttitietojen syöttämisen yhteydessä tai jälkikäteen sovelluksen maksuasetuksista. Kun eTasku -palvelu on otettu käyttöön maksutiedot tulevat automaattisesti eTasku -palveluun. Tällöin asiakkaalle ei toimiteta enää erillistä kuittia sähköpostiin. Matkan kuittitiedot voi katsoa omasta eTaskusta.  Mikäli palvelu ei ole asiakkaalla käytössä, kuitit tulevat edelleen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin.

Päivityksen muutkin piirteet helpottavat asiakkaan arkea taksia tilattaessa. Taksin saatavuustietojen näyttäminen, aikalaskuri sekä sovelluksen alta löytyvät ”usein kysytyt kysymykset” ovat palveluita, joita asiakkaamme ovat toivoneet.

Käynnistyessään Taksi Helsinki -sovellus näyttää paikannusta käyttäen liikennevaloilla alueella vapaana olevat taksit. Vihreä valo tarkoittaa, että takseja on vapaana runsaasti. Keltaisella tai punaisella valolla symboloidaan rajoitettua tarjontaa. Tilaus kannattaa tehdä, vaikka punainen valo palaisi, koska alueellamme vapautuu takseja nopeasti. Taksi Helsinki -sovelluksella taksin voi tilata koko pääkaupunkiseudulla.

Taksi Helsinki -sovelluksen iOS -versio tukee kotivalikon pikavalintoja, kuten iPhone Force Touch -toimintoa. Taksin voi periaatteessa tilata yhdellä klikkausella, kun kotiosoite on omissa tiedoissa tallennettuna. Lisäksi saat hinta-arvion nykyisestä osoitteesta kotiin tai voit soittaa taksin puhelimen kotivalikosta. Toiminnot ovat saatavilla iPhone-malleissa, jotka tukevat 3D-kosketusominaisuutta (6S, 6S Plus, 7 ja 7 Plus).

Sovelluksen ominaisuuksista erityistä kiitosta olemme saaneet mahdollisuudesta rekisteröidä kaksi erillistä maksukorttia. Näin vapaa-ajan ja työmatkojen veloitukset on helppo hoitaa omilla korteillaan. Sähköpostiin toimitettavan kuitin tietoihin on päivityksen yhteydessä lisätty tilauksen nouto-osoite ja myös kohdeosoite, mikäli asiakas on sen sovellukseen kirjannut. Samoin maksukortin numero on nyt nähtävissä kuitissa.

Taksimatkan päätyttyä taksipalvelun tähtiarvioinnin lisäksi toivomme saavamme asiakkailta myös avointa palautetta. Sovelluksen ketterä kehitys perustuu asiakkaiden toiveisiin. Seuraaviin versioihin on suunnittelussa mm. ennakkotilausmahdollisuus, tallennettujen korttien nimeäminen, Amex- ja Diners-korttien käyttö ja näkymä taksiasemien sijainneista. Myös kuitin kieliversio tulee asiakkaan valitseman kielen mukaisesti suomeksi tai englanniksi. Viestitämme kanta-asiakkaitamme version lopullisesta sisällöstä lähempänä loppuvuoden julkaisuajankohtaa.

Tilaamalla Taksi Helsingistä saat luotettavan palvelun nopeasti. Keskimäärin automme saapuu nouto-osoitteeseen alle kolmessa minuutissa.

 

Lisätietoja, Taksi Helsinki:

markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Pia Pouttu, puhelin 050 392 1919, pia.pouttu@taksihelsinki.fi

toimitusjohtaja Monna Huvilinna, puhelin 050 392 5555, monna.huvilinna@taksihelsinki.fi

Taksi Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva taksien tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Meidän tärkein tehtävä Taksi Helsingissä on varmistaa, että sinun on helppo asioida kanssamme joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä haluamme taata korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Taksin tarve ei kysy aikaa eikä paikkaa. Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas, Taksi Helsinki haluaa tarjota laadukasta ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä säässä kun säässä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs