Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Saimaalainen maalaisromantiikka valtaa Etelä-Esplanadin kesäkuussa

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Saimaalainen maalaisromantiikka valtaa Etelä-Esplanadin kesäkuussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 15:29
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Made in Saimaa -Pop Upissa esitellään designia ja makuja Saimaan seudulta 2.-29.6.2016. Etelä-Esplanadin Craft Corneriin avattavan liikkeen tunnelma levittäytyy myös katukuvaan, kun Saimaan neidot ja herrat tuovat terveisensä kadunkulkijoille avajaispäivänä 2.6..

Myymälän valikoimissa on koruja, naisten vaatteita, kodin käyttöesineitä, sisustustuotteita ja lahjatavaroita. Shoppailun lomassa pääsee myös virittäytymään saimaalaiseen tunnelmaan ja tutustumaan maailman kauneimpaan järviseutuun pop upin loungessa.

”Made in Saimaa vie pikavisiitille Saimaan rannoille. Liikkeen sisustus ja koko konsepti on suunniteltu edustamaan Järvi-Suomen kauneutta. Mukaan on valikoitunut Saimaan parhaita, vastuullisesti tuotettuja tuotteita”, kertoo Mari Martikainen Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ltä.

Pop upissa on myytävänä No More Seasonsin, Jalavillan, Pauliina Rundgren Handicraftsin, Visapajan, Kalaparkin, Vavesaaren tilan ja Heikkilän Yrttitilan tuotteita.

Myymälä palvelee 2.-29.6. ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16.

 

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/madeinsaimaa/

Mari Martikainen, projektipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 5693, mari.martikainen@mikseimikkeli.fi

 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Food Meets Art for Europe 2 -hanke edistää eteläsavolaisten elintarvikkeiden ja taidekäsitöiden vientimahdollisuuksia Saksaan sekä parantaa yritysten valmiuksia kansainvälistyvään liiketoimintaan. Projektiin osallistuville yrityksille haetaan verkostojen kautta jälleenmyyjiä. Kehittämiskokonaisuudessa toteutetaan myös toimenpiteitä kotimaisen kysynnän lisäämiseksi sekä perehdytään sähköisen liiketoiminnan keinoihin ja ratkaisuihin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs