Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Parmalle valtaosa Metsä Groupin biotuotetehtaan elementeistä

Parma Oy

Parmalle valtaosa Metsä Groupin biotuotetehtaan elementeistä

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: Parma Oy

Parma on saanut jälleen merkittävän lisätilauksen Metsä Groupin biotuotetehtaalle Äänekoskelle. Yhtiö toimittaa ja asentaa klooridioksidilaitoksen ja selluvaraston elementit, joita on yhteensä 1 200 kappaletta.

Parman myyntipäällikkö Hannu Hieperin mukaan tilaus nostaa yhtiön suurimmaksi elementtitoimittajaksi biotuotetehtaan työmaalla.

”Olemme jo aiemmin tehneet sopimukset kaustisointilaitoksen, meesauunin, haihduttamon, kuorimon, raakavesiaseman sekä veden- ja jätevedenkäsittelyn rakennusten betonielementeistä. Tämä on niille luontevaa jatkoa”, Hieperi toteaa.

Aiempien tilausten tapaan kyseessä on kokonaistoimitus, joka sisältää myös asennuksen. Elementtejä tullaan valmistamaan kevään ja alkukesän 2016 aikana ainakin Uuraisten ja Nastolan tehtailla.

”Parma on osoittautunut kokeneeksi, laadukkaaksi ja kilpailukykyiseksi kumppaniksi, jonka aikataulut pitävät. Lisäksi meille on tärkeää, että elementtituotanto työllistää myös paikallista Uuraisten tehdasta”, toteaa biotuotehtaan projektijohtaja Timo Merikallio Metsä Fibreltä.

Lisätietoja:

Hannu Hieperi, myyntipäällikkö, Parma Oy
Puh. 020 577 5205
hannu.hieperi@parma.fi

Timo Merikallio, projektijohtaja, Metsä Fibre Oy
Puh. 050 5989 342
timo.merikallio@metsagroup.com

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 11 paikkakunnalla, vuoden 2014 liikevaihto oli noin 138 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 600 henkilöä.

Consolis-konserni on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 000.

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs