Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Omfarter på Kervovägen

Liikennevirasto

Omfarter på Kervovägen

Pressmeddelande.
Publicerad: 19.09.2016 kl. 14:45
Utgivare: Liikennevirasto

För avfarten söder om den planskilda anslutningen mellan Kervovägen och Saviontie tas en temporär omfart i bruk den 20 september. Dessutom är omfarten på Kervovägen, väster om Savio spårbro, i bruk fram till mitten av oktober.

På Kervovägen utförs arbeten med vägtrummor av betong och detta medför ändrade trafikarrangemang i området. Till följd av detta tas tisdagen den 20 september en temporär omfart i bruk  för avfarten söder om den planskilda anslutningen mellan Kervovägen och Saviontie. Anslutningens omfart är i bruk i cirka två veckor.

Avvikande från den ursprungliga planen kommer den temporära omfart som öppnas på Kervovägen den 1 augusti i anknytning till samma arbeten att vara i bruk fram till mitten av oktober. Anslutningsvägarna till Kervovägen förblir som förut trots omfarterna. Kervovägens omfart och avfarternas omfarter finns bredvid den nuvarande vägen.

Karta över omfartsarrangemangen i området:

Bilagor

Mer information:

Projektchef Riitta Parviainen, Trafikverket, tfn 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

I projektet med att förbättra landsväg 148 förbättras landsvägen som går från Tusby via Kervo till Sibbo vid Kervo med hjälp av extra filer som anläggs längs landsvägen och i dess anslutningar. Projektet genomförs som ett av Trafikverket, Kervo stad och Sibbo kommun samfinansierat projekt. www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs