Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Joros Oy kutsuu Industrial Hackathoniin

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Joros Oy kutsuu Industrial Hackathoniin

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2016 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Punkahajulainen Joros Oy kutsuu koodareita, devaajia, muotoilijoita ja muita uuden teknologian kehittämisestä kiinnostuneita vuorokauden kestävään kehittämismaratoniin eli hackathoniin.

Joros Oy on putkentaivutukseen, hitsaukseen ja elektrolyyttiseen kiillotukseen erikoistunut yritys. ”Häkkäys” on työpajatyyppinen innovaatiokilpailu, jossa luodaan viikonlopun aikana muun muassa tuotantoa ja tiedonkulkua parantavia ratkaisuja.

Pk-yrityksiin kohdistuvia häkkäystapahtumia on järjestetty tänä vuonna kolmessa yrityksessä. Kokemukset tapahtumasta ovat olleet positiivisia.

– Kohdeyritykset ovat saaneet kilpailusta toteuttamiskelpoisia aihioita toimintansa parantamiseen. Haluamme jatkaa kehittämismenetelmän testausta myös muissa pk-yrityksissä, kertoo Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n kehityspäällikkö Kimmo Haapea.

Häkkäystapahtuman tarkoituksena on saattaa IT- ja muiden alojen yritykset, opiskelijat ja alueen ammattikorkeakoulu yhteyteen tuotannollisten pk-yritysten kanssa. Tavoitteena on luoda ratkaisuja, jotka edistävät kohdeyritysten toimintaa ja joita voisi hyödyntää teollisuudessa laajemminkin.

– IT-alan opiskelijoiden ja yritysten lisäksi mukaan toivotaan myös muotoilijoita, myynnin ja markkinoinnin osaajia sekä esimerkiksi ympäristötekniikan osaajia. Joros Oy:n Industrial Hackathonissa on tarkoitus it-ratkaisujen lisäksi ideoida esimerkiksi uusia putkentaivutukseen perustuvia tuotteita ja nykyistä parempia kierrätysratkaisuja, toteaa toimitusjohtaja Toni Pesonen Joros Oy:stä.

Industrial Hackathon kisataan Joros Oy:n tiloissa 23.- 24.9. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa www.industrialhackathon.fi .

Vuoden 2016 aikana Etelä-Savossa järjestetään yhteensä 4 vastaavaa tapahtumaa Miksein ja MAMKin koordinoiman Uudistuva teollisuus Etelä-Savossa -hankkeen puitteissa, yhteistyössä valtakunnallisen DigiSyke-hankkeen kanssa.

Lisätietoja:

Kimmo Haapea, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 613, kimmo.haapea@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liikeidean arvioinnista alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Etelä-Savon Uudistuva Teollisuus -hankkeen tavoitteena on alueen teollisuuden kilpailukyvyn parantaminen. Hanketta rahoittaa Euroopan Unionin Aluekehitysrahasto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n yhteistyökumppaneina Industrial Hackathon -tapahtumaa järjestävät Etelä-Savossa Mikkelin ammattikorkeakoulu sekä häkkäystä fasilitoiva Observis Oy, ja tapahtumaan osallistuvia sparraava Hacklab Mikkeli Ry.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs