Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Beläggningsarbeten på Kervovägen och Alikeravantie

Liikennevirasto

Beläggningsarbeten på Kervovägen och Alikeravantie

Pressmeddelande.
Publicerad: 30.08.2016 kl. 15:11
Utgivare: Liikennevirasto

I samband med att landsväg 148 förbättras utförs beläggningsarbeten i Kervo fr.o.m. tisdagen 30.8. Beläggningsarbetena omfattar hela entreprenadområdet, dvs. Kervovägen mellan Savio planskilda anslutning och gång- och cykelbron vid Keinukallio samt Alikeravantie mellan Sibeliuksentie och södra delen av Kervovägen. Arbetena pågår till slutet av vecka 36.

Beläggningsarbetena orsakar olägenheter för trafiken: filerna stängs turvis av och trafiken stoppas tidvis tillfälligt. Vi rekommenderar att bilisterna undviker entreprenadområdet medan arbetena pågår och om möjligt väljer en annan väg.

Förbättringen av landsväg 148 vid Kervo har fortskridit väl och under det nu aktuella beläggningsarbetet läggs det slutliga beläggningslagret. Projektet i sin helhet slutförs i november.

Karta över entreprenadområdet:

Bilagor

Ytterligare uppgifter:
projektchef Jouni Viitanen, Destia Oy, tfn 040 830 8916
projektchef Riitta Parviainen, Trafikverket, tfn 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

I projektet förbättras landsväg 148 som leder från Tusby via Kervo till Sibbo genom att det läggs till körfält på landsvägen i Kervo samt på anslutningarna till den. Projektet genomförs som ett samfinansieringsprojekt mellan Trafikverket, Kervo stad och Sibbo kommun.  www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs