Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Alikeravantien ja Keravantien risteyksen kiertoliittymät otetaan käyttöön 15.10.–16.10.

Liikennevirasto

Alikeravantien ja Keravantien risteyksen kiertoliittymät otetaan käyttöön 15.10.–16.10.

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 08:45
Julkaisija: Liikennevirasto

Alikeravantien ja Keravantien risteykseen rakennetut väliaikaiset kiertoliittymät otetaan käyttöön 15.10.–16.10. välisenä yönä. Valmistelut aloitetaan torstaina 15.10. ja liikenne siirtyy uudelle reitille seuraavan yön aikana. Samalla ne korvaavat nykyisen liikennevaloin ohjatun risteyksen.

Kiertoliittymien yhteyteen on rakennettu ohitukset Sipoon suunnalta Keravan keskustan suuntaan ja Alikeravantien etelähaarasta Sipoon suuntaan. Lisäksi uusien kiertoliittymien välille ja läntisemmän kiertoliittymän länsipuolelle on tehty kevyelle liikenteelle suojatievalot.

Uusien liikennejärjestelyjen käyttöönotto tapahtuu hieman aiemmin kerrottua myöhemmin, sillä maantie 148:n parannushankkeen eri työvaiheiden aikatauluja on tarkistettu ja päivitetty. Kaikkiaan hanke etenee Keravalla aikataulussa.

Kartta muutoksista:

Louhinnat käyntiin torstaina 15.10.

Torstaina 15.10. hankkeen alueella alkavat myös louhinnat, joita tehdään Keravantiellä työmaan itäpäässä vanhasta Lahdentiestä Sipooseen päin: louhittava alue ulottuu kevyen liikenteen ylikulkusillalta lähelle Keravantien ja Lahdentien risteystä, ja leveyttä sillä on enimmillään noin 10 metriä.

Louhintojen yhteydessä tehdään räjäytyksiä, joita on keskimäärin kolme päivässä. Räjäytyksiä tehdään klo 9.30 ja 14.30 välillä, ja niiden aikana liikenne Keravantiellä (mt148) räjäytyspaikan kohdalla joudutaan pysäyttämään. Yhden liikennekatkon kesto on maksimissaan 8 minuuttia. Louhinnat kestävät noin kuukauden.

Työnaikaisia liikennejärjestelyjä koskevissa asioissa voi soittaa päivystysnumeroon 040-5043258. Numero vastaa joka päivä vuorokauden ympäri, mutta tekstiviesteihin numerosta ei vastata.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Riitta Parviainen, Liikennevirasto, puh. 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

Maantie 148:n parannushankkeessa Tuusulasta Keravan kautta Sipooseen johtavaa maantietä parannetaan Keravan kohdalla maantielle sekä sen liittymiin rakennettavien lisäkaistojen avulla. Hanke toteutetaan Liikenneviraston, Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan yhteisrahoitteisena hankkeena.  www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs