Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Verkosto 2017: Verkkoliiketoiminnan ala sähköistyy investoinneilla

Tampereen Messut

Verkosto 2017: Verkkoliiketoiminnan ala sähköistyy investoinneilla

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 12:18
Julkaisija: Tampereen Messut

Verkosto2017_mediatiedote_06092016.pdf

– Meillä kaikilla alalla työskentelevillä on yhteinen missio saada energia- ja tietoverkot toimivaan ja sähkömarkkinalain vaatimaan kuntoon vuoteen 2026 mennessä. Suomea viime vuosina riepotelleet myrskyt ovat nostaneet maakaapelointia entistä suurempaan rooliin, mikä osaltaan kasvattaa investointeja alalla. Verkosto-messujen sisällössäkin on uudistuttu, esimerkiksi katuvalaistus on tulevilla messuilla esillä merkittävästi enemmän kuin ennen. Kaikkein tärkein syy tulla messuille on kuitenkin se, että yksien seinien sisällä tavataan valtava määrä tärkeitä ostajia, työntekijöitä, yhteistyökumppaneita, kollegoita ja kilpailijoita. Nyt verkostoidutaan sanan kaikissa merkityksissä, toteaa projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä.
Katso video: Verkosto 2017 -messuilla on yhteinen missio

Vuoden Verkostoteko nostaa esille esimerkillisiä toimijoita kasvavalta alalta

Vuoden Verkostoteko on verkkoliiketoiminta-alan uusi tunnustuspalkinto, joka jaetaan ensimmäisen kerran Verkosto 2017 -messujen avajaisissa. Palkinnolla halutaan nostaa esille esimerkillisiä toimijoita koko ajan kasvavalta alalta. Palkinnon saajan valitsee alan asiantuntijoista koostuva valintaraati, johon kuuluvat Energiateollisuus ry:n johtaja Kenneth Hänninen, myyntijohtaja Lassi Siivola Nestor Cables Oy:stä sekä tekninen johtaja Esa Tiainen STUL ry:stä.

Yhdellä vierailulla alan tärkeimmät päättäjät, asiakkaat ja käyttäjät

Verkosto-messuista on muodostunut ajankohtaisiin kysymyksiin ja tarvittaviin ratkaisuihin keskittynyt sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaisten päätapahtuma, erityisesti verkkojen suunnittelun ja rakentamisen osalta.

– Verkosto-messut on kattava läpileikkaus alan tarjonnasta, tuotteista, ratkaisuista ja palveluista ja loistava tilaisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Tapaat samalla kertaa alan tärkeimmät päättäjät, asiakkaat ja käyttäjät ja voit esitellä tuotteita suurelle asiakasjoukolle samalla kertaa. Yhdellä käynnillä voit haalia ratkaisuja usealta eri toimijalta ja asiantuntijalta, kuvaa myyntijohtaja Markku Rantio, Ensto Finland Oy:stä.

Verkosto esittelee sähkö-, tele- ja tietoverkkoihin, verkkotuotteisiin ja -palveluihin, sähköautoinfraan, tie- ja katuvalaistukseen sekä liikenteen informaatiojärjestelmiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Tampereen Messut Oy toteuttaa Verkosto-messut yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n ja Teleprikaati Oy:n kanssa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2015, jolloin messuilla oli 145 näytteilelasettajaa ja 4806 messuvierasta. Verkkoliiketoiminnan ammattilaisille suunnattuja Verkosto-messuja on pidetty Tampereella vuodesta 1992 lähtien.

LISÄTIEDOT: www.verkostomessut.fi, @TampereenMessut, #Verkosto, facebook.com/tampereenmessut,
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Raimo Pylvänäinen, projektipäällikkö, p. 0400 671 923
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs