Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi Liinu Lehto

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi Liinu Lehto

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2013 klo 13:44
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti kauppatieteiden maisteri Liinu Lehdon valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaan seitsemän vuoden määräajaksi 15.11.2013 alkaen.

Viestintäjohtaja johtaa viestintäyksikön toimintaa, vastaa ministeriön viestinnän johtamisesta, koordinoinnista ja kehittämisestä sekä toimii ministeriön johtoryhmän jäsenenä.

Lehto on toiminut vuodesta 2008 lukien Suojelupoliisin viestintäpäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Rautaruukki Oyj:n sijoittajasuhdepäällikkönä sekä Wulff-Yhtiöt Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajana.

Lisätietoja: Hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, puh. 02955 30141.

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs