Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Valtiovarainministeriön osastopäällikön virkaa haki 14 henkilöä

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön osastopäällikön virkaa haki 14 henkilöä

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2013 klo 11:48
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön kansantalousosaston osastopäällikön viran hakuaika päättyi 26.9.2013 klo 16.15. Määräaikaan mennessä virkaa hakivat seuraavat 14 henkilöä: Günsberg Alex, Hakola-Uusitalo Tuulia, Hämäläinen Esa, Kuismanen Mika, Myyryläinen Mikko, Niittylahti Terhi, Niittylä Atte, Piela Harry, Saarukka Petri, Salonen Sari, Sinko Pekka, Sovala Markus, Spolander Mikko ja Vartiainen Juhana.

Valtiovarainministeriön kansantalousosaston keskeinen tehtävä on hallituksen talouspolitiikan valmistelu. Osasto seuraa, analysoi ja ennustaa talouden kehitystä ja julkaisee säännöllisesti kehitystä kuvaavia katsauksia. Kansantalousosaston tehtäviin kuuluvat talouspoliittisten toimenpiteiden vaikutusten arviointi ja kansantalouden näkökulman esiintuominen päätöksentekoa varten.

Osastopäällikön virka täytetään 7 vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja
hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, p. 02955 30141

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs