Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen Pekingiin

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen Pekingiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2013 klo 16:09
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen matkustaa maanantaina 23.9.2013 vierailulle Kiinan Pekingiin. Hän käy Pekingissä 24.-25.9. kahdenväliset neuvottelut Kiinan valtiovarainministeri Lou Jiweinin ja Kiinan keskuspankin pääjohtaja Zhou Xiaochuanin kanssa. Ministeri Urpilainen tapaa vierailunsa yhteydessä myös Kiinan kommunistisen puolueen kansainvälisen yhteistyön varaministeri Yu Hongjunin.

Vierailunsa yhteydessä Urpilainen tapaa myös Pekingissä toimivia suomalaisen kauppayhdistyksen edustajia, yliopisto- ja mediatahoja sekä kansainvälisten järjestöjen edustajia. Keskiviikkona 25.9. ministeri Urpilainen ja samaan aikaan Pekingissä vieraileva sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko osallistuvat yhdessä Pekingin suurlähetystön järjestämään kiinalaisten naisvaikuttajien tapaamiseen.

Kotimaahan ministeri Urpilainen palaa torstaina 26.9.

Lisätietoa:

Kv-sihteeristön päällikkö Martti Salmi, puh. 0400 510304

Virkamiessihteeri Kaisa Korhonen, puh. 050 590 7602

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs