Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Valtiolla neuvottelutulos valtion virka- ja työehtosopimuksesta vuosille 2014-2017

Valtiovarainministeriö

Valtiolla neuvottelutulos valtion virka- ja työehtosopimuksesta vuosille 2014-2017

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2013 klo 23:53
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtion työmarkkinalaitos sekä valtion henkilöstöä edustavat pääsopijajärjestöt Palkansaajajärjestö Pardia ry, Julkisten- ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry. saavuttivat neuvottelutuloksen valtion virka- ja työehtosopimuksesta vuosille 2014-2017.

Sopimus perustuu työmarkkinoiden keskusjärjestöjen 30. elokuuta 2013 saavuttamaan työllisyys- ja kasvusopimusta koskevaan neuvottelutulokseen.

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt arvioivat työllisyys- ja kasvusopimuksen kattavuutta 25. lokakuuta 2013. Jos sopimus todetaan riittävän kattavaksi, syntyneet alakohtaiset neuvottelutulokset allekirjoitetaan ja valtion sopimus tulee voimaan 1.4.2014.

Valtionhallinnossa työskentelee noin 83 000 henkilöä.

Lisätietoja: valtion työmarkkinajohtaja Juha Sarkio, puh. 0295 530031

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs