Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Uuden sote-järjestelmän budjettikehysjärjestelmää valmisteleva työryhmä on nimitetty

Valtiovarainministeriö

Uuden sote-järjestelmän budjettikehysjärjestelmää valmisteleva työryhmä on nimitetty

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2014 klo 14:42
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriö on asettanut 1.10.2014 sosiaali- ja terveyspalveluiden kustannusten hallinnan toteuttavaa budjettikehysjärjestelmää valmistelevan työryhmän. Työryhmän toimikausi on 1.10.-31.10.2014. Tavoitteena on, että tarvittavat muutosesitykset voidaan vahvistaa kuluvalla hallituskaudella.

Budjettikehysjärjestelmän työryhmän tehtävänä on määritellä kansallisen ohjausjärjestelmän osatekijät sekä valmistella esitys, josta käy ilmi julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kustannusten hallinnan toteuttava budjettikehysjärjestelmä. Työryhmän työ tulee sovittaa yhteen sosiaali- ja terveydenhuollon parlamentaarisen ohjausryhmän kanssa.

Ryhmän puheenjohtajana toimii ylijohtaja Jukka Pekkarinen (VM). Ryhmässä on edustus valtiovarainministeriöstä, sosiaali- ja terveysministeriöstä sekä oikeusministeriöstä.

Lisätietoja:

Ylijohtaja Jukka Pekkarinen, puh. 02955 30169

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs