Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Tulli huutokauppaa autoja Raja-Joosepissa 3.9.2016

Tulli

Tulli huutokauppaa autoja Raja-Joosepissa 3.9.2016

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: Tulli

Tulli huutokauppaa 36 valtiolle luovutettua ja tulliselvittämätöntä ajoneuvoa Raja-Joosepin rajanylityspaikalla 3.9.2016. Tulli muistuttaa paikan päälle tulijoita tullihuutokaupan pelisäännöistä ja huonokuntoisten ajoneuvojen asianmukaisesta säilyttämisestä.   

Ajoneuvohuutokauppa pidetään lauantaina 3.9.2016 kello 12 osoitteessa Raja-Joosepintie 4580, 99800 Ivalo. Myytäviin ajoneuvoihin voi tutustua huutokauppapäivänä kello 9 – 11 Raja-Joosepin rajanylityspaikalla.  Ohessa liitteenä on luettelo ja kuvat autoista. Luetteloon voi tulla muutoksia.

Tulli ei vastaa myytävien ajoneuvojen laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta. Tulli ei myöskään vastaa auton mittarilukeman, mahdollisesti ilmoitetun vuosimallin eikä muidenkaan tietojen oikeellisuudesta. Ajoneuvot myydään aina joka suhteessa sellaisena kuin ne ovat.

Tullihuutokaupasta ostettuja tavaroita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Huutokauppahintaan lisätään 24 prosentin arvonlisävero. Tavarat on maksettava huutokauppatilaisuudessa käteisellä rahalla tai pankin varmentamalla shekillä, ellei huutokauppatilaisuudessa muuta ilmoiteta.  Tullihuutokaupasta ostettua ajoneuvoa ei saa käyttää liikenteessä eikä merkitä rekisteriin ennen kuin ajoneuvosta määrättävä autovero on maksettu.

Lisätiedot, tarkemmat huutokauppaehdot ja tarkka huutokauppaluettelo myytävistä tavaroista ilmoitetaan ennen huutokauppaa.

Huutokauppaamatta jääneet ajoneuvot jäävät valtiolle ja ne hävitetään tullivalvonnassa.

Tulli myy huutokaupoissa käytöstä poistamaansa ja valtiolle tuomittua tavaraa eri puolilla Suomea muutaman kerran vuodessa.

Lisätietopyynnöt viestinnän mediapalvelun kautta, p. 0295 527 150

Liitetiedostot

Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää. Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 2 200 henkilöä.

Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs