Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Suomen puolustus- ja ilmailuteollisuuden etujärjestön nimi muuttui

Teknologiateollisuus ry

Suomen puolustus- ja ilmailuteollisuuden etujärjestön nimi muuttui

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 15:13
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Suomalaisen puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden etujärjestön nimi muuttui. Uusi nimi on Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry. Entinen nimi oli Suomen Puolustus- ja Ilmailuteollisuusyhdistys PIA ry. Muutos hyväksyttiin PIA:n ylimääräisessä kokouksessa 22.8.2016 osana PIA:n sääntömuutosta, jonka taustalla on PIA:n strategiatyö.

"Vaikka PIA edustaa myös avaruus- ja turvallisuusteollisuutta, emme lisänneet näitä toimialoja yhdistyksen nimeen. PIA:lla on toimintaympäristössään vahva brändi, jonka koemme arvokkaaksi", sanoo PIA:n pääsihteeri Tuija Karanko.  

PIA toimii Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistyksenä ja sillä on yli 100 jäsenyritystä. PIA edustaa Suomea alan eurooppalaisissa yhteistyöjärjestössä ASD:ssä (AeroSpace and Defence Industries Association of Europe). PIA on myös Suomen edustaja Naton NIAG:issa (NATO Industrial Advisory Group) ja Euroopan puolustusviraston puolustusteollisuusyhteisössä.  PIA on perustettu 1994. 

Lisätietoja:
Pääsihteeri Tuija Karanko, puh. 040 559 8986

www.puolustusteollisuus.fi

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan lähes 290 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs