Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Suomalaista fintech-osaamista maailmalle – verkkopalvelulla jo 27 000 käyttäjää

UKKO.fi

Suomalaista fintech-osaamista maailmalle – verkkopalvelulla jo 27 000 käyttäjää

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 07:45
Julkaisija: UKKO.fi

Suomen suurin laskutuspalvelu UKKO.fi laajentaa liiketoimintaansa myös Ruotsiin. Tukholmassa syyskuussa avattu toimisto on yrityksen ensimmäinen ulkomaan panostus.

Suomalaisen laskutuspalvelun laajentaminen ulkomaille on ensimmäinen laatuaan. Ruotsissa nimellä UKKO.se toimiva verkkopalvelu tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden laskuttaa omista töistään ilman yrityksen perustamista.

Kansainvälisen liiketoiminnan johtajana aloittavan Marko Yli-Paavolan mukaan Ruotsiin siirtyminen on vasta alkua:

– Lähdimme laajentamaan liiketoimintaa nimenomaan Ruotsiin, koska siellä toimii jo aktiivisia alan yrityksiä ja kevytyrittäjän toimintamalli on ruotsalaisille ennestään tuttu. Kun pääsemme toteamaan, että palvelumme toimii siellä, lähdemme rohkeasti tavoittelemaan markkinoita myös muualta.

UKKO.fi kehittää palveluaan aktiivisesti ja se onkin Suomessa alansa teknologinen edelläkävijä. Jo nyt laskutuspalvelun 27 000 käyttäjän verojen, vakuutusten ja palkkojen maksuprosessit sujuvat automatisoidusti, sillä taustalta löytyy muun muassa Googlen tekoälyyn ja koneoppimiseen perustuvaa teknologiaa.

Laskutuspalveluun tulee tasaisesti myös uusia ominaisuuksia. Viimeisimmät lisäykset ovat reaaliaikaisen palkanmaksun mahdollistava Salamapalkka sekä UKKO.fi-käyttäjille iZettle-korttimaksuja varten räätälöity oma sovellus. Lähitulevaisuudessa UKKO.fi-palvelun pystyy yhdistämään mihin tahansa muuhun töitä ja palveluja tarjoavaan verkkopalveluun, jolloin palkanmaksu hoituu täysin automaattisesti ilman erikseen kirjoitettavia laskuja.

Osakeyhtiö mahdollistaa kasvun ulkomaille

Yhtä aikaa ulkomaille laajentamisen kanssa UKKO.fi on vaihtanut yhtiömuotonsa osuuskunnasta osakeyhtiöksi. UKKO.fi-palvelun taustalla olevan SLP Group Oy:n toimitusjohtajana aloitti heinäkuussa Ukko Kumpulainen, yksi yrityksen perustajista.

– Syy yhtiömuodon vaihdoksen takana liittyy yrityksemme kansainvälistymiseen. Osakeyhtiönä käytännön toiminta yksinkertaistuu, kertoo Kumpulainen ja lisää, että palvelun käyttäjiin muutos ei vaikuta lainkaan.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ukko Kumpulainen, ukko.kumpulainen@ukko.fi, p. 040 842 9985
Kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Marko Yli-Paavola, marko.yli-paavola@ukko.fi, p. 045 676 1804

Liitetiedostot

UKKO.fi on Suomen suurin laskutuspalvelu, jonka kautta yksityishenkilöt voivat myydä omaa osaamistaan ilman yrityksen perustamista. Vuonna 2012 perustetun SLP Groupin tarjoamalla UKKO.fi-verkkopalvelulla on jo yli 27 000 aktiivista käyttäjää. www.UKKO.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs