Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Sote-linjaukset oikeansuuntaisia

Lääkäripalveluyritykset ry (LPY)

Sote-linjaukset oikeansuuntaisia

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2016 klo 13:33
Julkaisija: Lääkäripalveluyritykset ry (LPY)

Lääkäripalveluyritykset ry (LPY) on tyytyväinen hallituksen tänään esittelemiin sote-linjauksiin.

− Valmistelu on tietenkin vielä kesken, mutta hallitus on nyt etenemässä oikeaan suuntaan, toteaa LPY:n toiminnanjohtaja Ismo Partanen.

Erittäin tärkeänä LPY pitää linjausta, jossa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestäminen ja tuottaminen erotetaan aidosti toisistaan. Tämä takaa parhaiten palveluiden jatkuvan laadullisen kehittämisen ja se on myös hyvä lähtökohta tuottavuuden kohenemiselle.

Toisena merkittävänä asiana LPY pitää sitä, että valinnanvapaudesta tulee selkeät kirjaukset jo luonnokseen järjestämislaista.

− Aidon valinnanvapauden avulla pystytään parantamaan palveluiden saatavuutta, sitä kautta purkamaan hoitojonoja ja tuomaan sosiaali- ja terveyspalvelut kaikkien ulottuville. Tämä on tärkeä askel terveyserojen kaventamiseksi Suomessa, sanoo Partanen. 

Lisätietoja:

Lääkäripalveluyritykset ry, toiminnanjohtaja Ismo Partanen, puh. 040 518 5799, ismo.partanen@lpy.fi
Twitterissä: @LPYry ja @ismo­_partanen

LPY on lääkäripalveluja tuottavien yritysten elinkeinopolittiinen edunvalvontajärjestö. Jäsenistöön kuuluu edustava joukko yksityisiä lääkäri-, hammaslääkäri-, sairaala-, laboratorio- ja kuvantamispalvelutoimintaa harjoittavia yrityksiä. LPY – Terveyttä edistämässä.

www.lpy.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs