Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Seppo Huldén Lahden seudun kuntajakoselvittäjäksi

Valtiovarainministeriö

Seppo Huldén Lahden seudun kuntajakoselvittäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2013 klo 13:39
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen päätti 11.10.2013 määrätä toimitettavaksi erityisen kuntajakoselvityksen Hollolan kunnan, Hämeenkosken kunnan, Iitin kunnan, Kärkölän kunnan, Lahden kaupungin ja Nastolan kunnan välillä. 

Ministeri on asettanut kuntajakoselvittäjäksi varatuomari Seppo Huldénin. Huldénin tehtävänä on laatia selvitys, jonka perusteella voidaan arvioida edellytyksiä yhdistää edellä mainitut kunnat tai osa kunnista.

Selvityksen toimikausi alkaa 1.11.2013 ja päättyy selvityksen valmistuttua, kuitenkin viimeistään 30.9.2014 mennessä.

Iitin kunta, Kärkölän kunta, Lahden kaupunki ja Nastolan kunta ovat tehneet kesäkuussa 2013 valtiovarainministeriölle esityksen erityisen kuntajakoselvityksen käynnistämisestä. Hallitus on osana kehyskannanottoaan keväällä 2013 todennut, että se varautuu asettamaan suurimmille kaupunkiseuduille erityiset kuntajakoselvittäjät vuoden 2013 aikana.

Asettamispäätös

Valtion erityinen kuntajakoselvitys valtiovarainministeriön sivuilla

Lisätietoja:

varatuomari Seppo Huldén, puh. 040 308 6202
neuvotteleva virkamies Anu Hernesmaa, valtiovarainministeriö,
puh. 02955 30027

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs