Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Oras Tynkkynen vierailee Mamkissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Oras Tynkkynen vierailee Mamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2014 klo 10:16
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vihreiden eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Oras Tynkkynen vierailee Mikkelin ammattikorkeakoulussa perjantaina 28.3. Tynkkynen keskustelee Mamkin opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa ravintola DeXissä järjestettävässä avoimessa tilaisuudessa. DeXissä puhutaan isoista asioista: maailman pelastamisesta ja tulevaisuuden työpaikoista.

DeXin tilaisuuden lisäksi Oras Tynkkynen luennoi ympäristöteknologian opiskelijoille kansallisesta ilmasto- ja energiapolitiikasta sekä tutustuu Mamkin aurinkoveneprojektiin ja kulttuuri-, nuoriso- ja sosiaalialan laitokseen.

Tamperelainen Oras Tynkkynen on vihreiden eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja. Hän on toiminut aiemmin mm. valtioneuvoston ilmastopoliittisena asiantuntijana ja on osallistunut 14:ään YK:n ilmastokokoukseen Kioton kokouksesta lähtien. Eduskunnassa hän on aktiivinen myös kansalaisvaikuttamiseen liittyvissä kysymyksissä: tulevaisuusvaliokunnassa hän veti pilottia, jossa maastoliikennelain valmistelu avattiin kansalaisten osallistuttavaksi.

 

klo 10.00-11.00 luento ympäristöteknologian kurssilla kansallisesta ilmasto- ja energiapolitiikasta (luokka A237)
klo 11.00-11.30 tutustuminen kulttuuri-, nuoriso- ja sosiaalialan laitokseen
klo 11.30-12.00 avoin tilasuus ravintola DeXissä
klo 12.00-12.30 tutustuminen Mamkin opiskelijoiden aurinkoveneprojektiin Puupolilla
klo 12.30-13.00 lounas Tallissa

 

Lisätietoja Oras Tynkkysen vierailusta:

tutkija Veli Liikanen, 040 842 0501, veli.liikanen@mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs