Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Oikeuskanslerin ratkaisu Kreikan vakuusasiakirjojen julkisuuteen

Valtiovarainministeriö

Oikeuskanslerin ratkaisu Kreikan vakuusasiakirjojen julkisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2013 klo 14:12
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka on 24.10.2013 antanut ratkaisunsa kanteluihin, joissa arvostellaan valtiovarainministeriön menettelyä niin sanotussa Kreikka-vakuusasiakirjojen julkisuutta koskevassa asiassa.

Valtiovarainministeriö kiinnittää erityistä huomiota toimintansa avoimuuteen ja tiedonsaannin edistämiseen. Ministeriö tulee noudattamaan toiminnassaan oikeuskanslerin päätöksessään esittämiä suosituksia ja kiinnittämään korostetusti huomiota oikeuskanslerin esiin nostamiin näkökohtiin julkisuuslain soveltamisessa ja ulkopuolisten asiantuntijapalveluiden käytössä.

Lisätietoja:

lainsäädäntöneuvos Salla Kalsi 02955 30422

finanssineuvos Pekka Morén 02955 30290

Liitetiedostot

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs