Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Nimityksiä Tukesissa

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Nimityksiä Tukesissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 13:58
Julkaisija: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) Kemikaalituotevalvontayksikön johtajaksi on valittu tekniikan tohtori Tiina Putkonen. FINAS-akkreditointiyksikön johtajan tehtävään on valittu tekniikan lisensiaatti Risto Suominen. Molemmat johtajat aloittavat työnsä 2.1.2016.

 

Tiina Putkonen siirtyy Tukesiin Elintarviketurvallisuusvirastosta (Evira), jossa hän työskentelee jaostopäällikkönä kemian ja toksikologian tutkimusyksikössä. Aiemmin hän on työskennellyt Evirassa erikoistutkijana ja Teknillisessä korkeakoulussa assistenttina ja jatko-opiskelijana. Tiina Putkonen on valmistunut diplomi-insinööriksi vuonna 1997 ja tekniikan tohtoriksi vuonna 2004 orgaanisen kemian alueelta, sivuaineenaan farmasia.

 

Risto Suominen on työskennellyt vuodesta 1995 alkaen FINASin pääarvioijana Mittatekniikan keskuksessa, josta tehtävät siirtyivät Tukesiin 1.1.2015. Hän työskentelee Tukesissa pääarvioijana ja arviointipäällikkönä ja on noin puolen vuoden ajan hoitanut sijaisena ja määräaikaisessa virkasuhteessa FINAS-yksikön johtajan tehtävää. Aikaisemmin hän on työskennellyt tutkijana Teknillisessä korkeakoulussa noin 10 vuoden ajan.  Risto Suominen on valmistunut diplomi-insinööriksi vuonna 1986 ja suorittanut tekniikan lisensiaatin tutkinnon vuonna 1989 metallurgisen prosessitekniikan alueelta.

 

Lisätietoja:

Kimmo Peltonen, pääjohtaja
Puh. 029 5052 157
etunimi.sukunimi@tukes
Twitterissä: @K1mmoPeltonen

 

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo ja edistää teknistä  turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta sekä kuluttaja- ja kemikaaliturvallisuutta Suomessa. Tavoitteenamme on turvallinen, luotettava ja ekologisesti kestävä yhteiskunta.

Valvomme toimialojemme tuotteita, palveluita ja tuotantojärjestelmiä ja toimeenpanemme niihin liittyvää lainsäädäntöä.  Toimintamme tarkoituksena on suojella ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä turvallisuusriskeiltä.

Seuraa Tukesia somessa:

Twitter: @tukesinfo

Facebook: turvallisuusjakemikaalivirasto

LinkedIn: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

Instragram: @tukesinfo

Youtube: Tukesinfo

SlideShare: Tukesinfo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs