Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Monien murrosten mies liputtaa yhteistyön puolesta

Lääkäripalveluyritykset ry (LPY)

Monien murrosten mies liputtaa yhteistyön puolesta

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 13:24
Julkaisija: Lääkäripalveluyritykset ry (LPY)

Lääkäripalveluyritykset ry:n (LPY) uusi puheenjohtaja Asko Koskinen puhuu tiiviin yhteistyön puolesta, jolla saadaan enemmän ja parempaa aikaan. Koskinen haluaa vaikuttaa ja vahvistaa edunvalvonnan voimaa.

– Alalla on monia eri toimijoita: isompia ja pienempiä. Näiden näkemysten yhteensovittaminen on tärkeää. Edunvalvontavoiman vahvistaminen tulee yhteistyöstä – sitä on tehtävä enemmän. Tätä kautta saadaan lisää vaikuttavuutta isoihin asioihin ja se on erityisten tärkeää sote-uudistusta rakentaessa, LPY:n tuore puheenjohtaja Asko Koskinen kertoo.

Koskisen ehdottomaksi vahvuudeksi voidaan todeta monialaisuus. Eikä mies ole ensimmäistä kertaa murroksen pyörteissä.

– Olen monilta eri paikoilta katsellut maailmaa ja ollut kehittämässä toimintoja. Työuran aikana tutuksi on tullut niin julkinen sektori kuin yksityinenkin. Julkisella puolella olen saanut olla mukana yhtiöittämässä energia- ja terveyspalveluita.

Koskinen on vuosien varrella ollut mukana sekä energia- että rahamarkkinoiden vapauttamisessa.

– Murrosten jälkeen on seurannut lopuksi vain hyvää. Entiseen ei ole enää tarvetta palata.

Asko Koskinen uskoo, että avoimet markkinat huolehtivat palveluiden kilpailukyvystä itsestään. Hän muistuttaa, että verkostoituminen ja yhteistyö ovat tulevaisuudessa tärkeää myös yrityksille.

– Yhteistyön merkitystä ei missään kokonaisuudessa voi väheksyä. Yhdessä tulee aina enemmän.

Lisätietoja:
Lääkäripalveluyritykset ry
puheenjohtaja Asko Koskinen, puh. 050 517 5471, asko.koskinen@medilaser.fi
toiminnanjohtaja Ismo Partanen, puh. 040 518 5799, ismo.partanen@lpy.fi

Asko Koskinen on toiminut Medilaser Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2008. Koskinen on ollut Tampereen kaupungilla erilaisissa rahoitus- ja liiketoimintajohtajan tehtävissä. Hän on ollut Tampereen kaupungilla myös yhtiöittämässä sähkölaitosta, tekonivelsairaala Coxaa ja toiminut Fimlab Laboratioriot Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Koskinen valittiin LPY:n puheenjohtajaksi perjantaina 29.4. Vierumäellä pidetyssä vuosikokouksessa.

 

 

 

 

 

LPY on lääkäripalveluja tuottavien yritysten elinkeinopolittiinen edunvalvontajärjestö. Jäsenistöön kuuluu edustava joukko yksityisiä lääkäri-, hammaslääkäri-, sairaala-, laboratorio- ja kuvantamispalvelutoimintaa harjoittavia yrityksiä. LPY – Terveyttä edistämässä.

www.lpy.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs